Ξέγνοιαστη, αλλά όχι αδιάφορη η Ρόδος

Ξέγνοιαστη, αλλά όχι  αδιάφορη η Ρόδος

Ξέγνοιαστη, αλλά όχι αδιάφορη η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Με δεκαέξι ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη Μυτιλήνη η αποστολή των «ελαφιών». Την Τρίτη διοργανώνεται στο El Gusto στον Αρχάγγελο το πρώτο πάρτι της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Σήμερα στις 11:30 το πρωί αναχωρεί για τη Μυτιλήνη, μέσω Αθηνών, η αποστολή της Ρόδου, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρών τον Αίγειρο Μυστεγνών, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η υποτυπώδης προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες με χαλαρή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ράντζα, Τσουρούτης, Ιμεραλιλάι, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Καμπούρης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Νικήτας, Μπιγκό, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Παυλίδης και Ευγενικός.

Στη Ρόδο θα μείνουν, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθούν, οι Δημήτρης Ρούσσης, Σάκης Γκόγκας και Γιάννης Καλημέρης, ενώ ανάσες θα πάρει και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Κεφάλας.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα μπουν αύριο στο γήπεδο ξέγνοιαστοι, καθώς το μεγάλο στόχο τους τον έχουν πετύχει, όχι όμως και αδιάφοροι.

Η ολοκλήρωση της περιπέτειας των μπαράζ με το απόλυτο των νικών και στην πρώτη θέση του ομίλου, θα συνιστά ένα ιδανικό φινάλε, ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί οι άνθρωποι του συλλόγου το προηγούμενο καλοκαίρι και γι’ αυτό ακριβώς θα συνεχίσουν να παλεύουν ο Σάββας Ορφανίδης και οι ποδοσφαιριστές του.
Τρίο από την Αθήνα

Ο Άγγελος Μπακογιάννης από την Αθήνα θα διευθύνει το αυριανό παιχνίδι της Ρόδο με τον Αίγειρο Μυστεγνών. Βοηθοί του θα είναι οι συντοπίτες του Μιχάλης Ταμάλης και ο Μιχάλης Νιδριώτης και παρατηρητής τους ο Νίκος Δροσινός από τον Πειραιά.
Στον Αρχάγγελο το πρώτο πάρτι!

Στο El Gusto στον Αρχάγγελο, κατάστημα του μεγάλου χορηγού των «ελαφιών» Παναγιώτη Μακιάρη, θα γιορτάσουν την ερχόμενη Τρίτη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ρόδου, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η αυλαία της βραδιάς θα ανοίξει γύρω στις 9 το βράδυ, με τους διοργανωτές να καλούν όλο τον κόσμο, υποσχόμενοι ένα ανεπανάληπτο πάρτι με πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους