Η επιτυχής ανάβαση στον Αττάβυρο

Η επιτυχής ανάβαση στον Αττάβυρο

Η επιτυχής ανάβαση στον Αττάβυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 414 ΦΟΡΕΣ

Μετά την επιτυχή ανάβαση στον Αττάβυρο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαϊου 2016, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ισιδώρου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου),τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον ''Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών'', τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Καταστροφών (Ε.Ο.Π.Κ C.B Δωδεκανήσου).

Επίσης ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και τους υπηρεσιακούς παράγοντές της, ευχαριστούμε την αρχαιολόγο κυρία Χαρά Παλαμίδα, ευχαριστούμε την Δ/νση Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων του Δήμου Ρόδου, που παραχώρησε τα λεωφορεία και τους εξαίρετους οδηγούς της , καθώς και το γραφείο Γενικού Τουρισμού «Χρυσοβέργης Α.Ε» για τη μεταφορά της Μικτής Χορωδίας.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ , που κατ’ εξαίρεση βρίσκονταν με σταθμευμένο ασθενοφόρο στη Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου (Κέντρο Υγείας Έμπωνας), μετά την ευγενική αποδοχή σχετικού αιτήματος του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ρόδου και με την συμβολή του κ. Μούκα Θεοφάνη.

Ακόμη ευχαριστούμε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, την Διοίκηση και στα στελέχη της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

Η εκδήλωση στηρίχθηκε εμπράκτως από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ρόδου για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Στέργο Παρδαλό, την Τοπική Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου, τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αγίου Ισιδώρου, από τους κατοίκους και τις γυναίκες της Τοπικής Κοινότητας.

Επιπλέον , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Θερμά ευχαριστήρια αποδίδουμε στον Κυριακούλη Φίλιππο, στον Κοντό Γιώργο, στην Παναγροτική Ρόδου, στον Γεωργά Γιάννη, στον Δημητράκη Γιώργο (Pitafan), στο Ink Center, στον Savvenas pack, στον Χατζηκαντή Χάρη, στον Κουμεντή Τσαμπίκο, στον Κουρδουνάκη Κώστα και τον Πάππου Ιωάννη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήσασταν παρόντες στην εκδήλωση που διοργανώσαμε και μας τιμήσατε ιδιαιτέρως.
Με εκτίμηση το Δ.Σ Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ισιδώρου».

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη