Η ξεχωριστή εκδήλωση για ένα ξεχωριστό βιβλίο

Η ξεχωριστή εκδήλωση για ένα ξεχωριστό βιβλίο

Η ξεχωριστή εκδήλωση για ένα ξεχωριστό βιβλίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Το ερχόμενο Σάββατο θα παρουσιαστεί στα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» το βιβλίο του Θεοδόση Στεφανάκη, που εκδίδει η ΕΠΣΔ για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Το ερχόμενο Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου», το οποίο έχει συγγράψει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Θεοδόσης Στεφανάκης και εκδίδει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου καταρχήν για τα σωματεία της δύναμής της.

Στις σελίδες του βιβλίου αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια θέματα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και τη σωστή λειτουργία των ερασιτεχνών σωματείων μέσα σ’ ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο, σύνθετο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, με πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων και οδηγιών για την σωστή αντιμετώπιση ζητημάτων νομικής, φορολογικής, λογιστικής και οργανωτικής φύσεως. Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας εμβαθύνει στον ιστορικό και κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζουν οι σύλλογοι.

Έχοντας ανατρέξει στη διεθνή και την ελληνική βιβλιογραφία και αξιοποιώντας την πλούσια επαγγελματική και παραγοντική εμπειρία του, ο Θεοδόσης Στεφανάκης φιλοδοξεί να χαρίσει στα σωματεία, μέσω της ΕΠΣΔ, έναν πολύτιμο οδηγό, καλύπτοντας με τον τρόπο του ένα μεγάλο κενό που υφίσταται όχι μόνο στα Δωδεκάνησα, αλλά και πανελλαδικά, όπως μαρτυρά το ενδιαφέρον της ΕΠΟ να αναλάβει την επανεκτύπωση του βιβλίου και τη διανομή του σε όλα ανεξαιρέτως τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Σε πρώτη φάση, από ένα βιβλίο θα λάβει το καθ’ ένα από τα σωματεία της ΕΠΣΔ, ενώ δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, η διοργανώτρια αποφάσισε να διαθέσει τα υπόλοιπα προς πώληση στην τιμή των 5 ευρώ, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αποδοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στην εκδήλωση του Σαββάτου έχουν προσκληθεί οι παράγοντες των ομάδων και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, ενώ ιδιαίτερη νότα θα δώσουν οι καλεσμένοι που θα το προλογίσουν και θα το παρουσιάσουν στο κοινό.

Είναι ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο γνωστός δικηγόρος, συγγραφέας και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στράτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» Κυριάκος Κυριακούλης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού Στέργος Παρδαλός, ο οποίος στήριξε εξ αρχής την όλη προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα