Αποκαρδιωτική η εικόνα στη Λειβάδα Αρχαγγέλου

Αποκαρδιωτική η εικόνα στη Λειβάδα Αρχαγγέλου

Αποκαρδιωτική η εικόνα στη Λειβάδα Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 584 ΦΟΡΕΣ

Στο έλεος του Θεού έχουν αφεθεί το γήπεδο μπάσκετ και το παρακείμενο 5Χ5, παρότι είχαν τις προδιαγραφές για να εξελιχθούν σε πνεύμονα αθλητισμού για την ευρύτερη περιοχή

Το τηλεφώνημα του γονέα, που πήγε πριν από λίγες μέρες με το παιδί του στο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή Λειβάδας του Αρχαγγέλου, ξεχείλιζε από οργή και αγανάκτηση. «Κάντε τον κόπο και περάστε μία βόλτα να δείτε τα χάλια και γράψτε κάτι, μήπως και συγκινηθεί κανένας. Είναι που είναι μετρημένες οι αθλητικές υποδομές του τόπου μας στα δάχτυλα του ενός χεριού και οι επιλογές περιορισμένες, ακόμα και αυτές οι λίγες που έχουν μείνει έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, παρότι κόστισαν χρήματα. Μετά απορούμε γιατί η νεολαία γεμίζει τις καφετέριες. Είναι ντροπή», ήταν μόνο λίγα από τα όσα επισήμανε ο άνθρωπος. Η βόλτα στη Λειβάδα λοιπόν, ήταν επιβεβλημένη και η εικόνα επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενα του διαμαρτυρόμενου γονέα.


Η εικόνα του γηπέδου μπάσκετ, ή αυτού που κάποτε υπήρχε ως γήπεδο μπάσκετ, είναι αποκαρδιωτική. Όπως και του παρακείμενου ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5.
Θεωρητικά, οι εγκαταστάσεις έχουν όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσουν έναν πραγματικό αθλητικό πνεύμονα της περιοχής. Το γήπεδο μπάσκετ είναι περιφραγμένο, έχει αποδυτήρια με τρεις ηλιακούς θερμοσίφωνες, προβολείς, τσιμεντένιες εξέδρες, ειδικό τάπητα και μπασκέτες. Πρακτικά είναι άχρηστες.


Τα κλειδωμένα αποδυτήρια φιλοξενούν…παλιά στρώματα, η μία πόρτα είναι σπασμένη, οι ηλιακοί και οι προβολείς ρημάζουν, ο τάπητας έχει φθαρεί, ενώ για μπασκέτες, ούτε λόγος. Η στεφάνη της μίας έχει εξαφανιστεί και της άλλης έχει ξηλωθεί, συνεπώς είναι αδύνατον να παιχθεί ακόμα και ένα απλό μονό.

Το υπό κατασκευή 9Χ9Το υπό κατασκευή 9Χ9


Τα ίδια και χειρότερα είναι τα χάλια του γειτονικού 5Χ5, ο τάπητας του οποίου στην πραγματικότητα δεν υφίσταται. Αν υπάρχει μία εικόνα που «γλυκαίνει» το μάτι και δημιουργεί μία παράξενη αντίθεση, είναι πέραν της φυσικής ομορφιάς της τοποθεσίας, η στρωμένη και περιποιημένη έκταση, δίπλα στο 5Χ5, στην οποία θα δημιουργηθεί ποδοσφαιρικό προπονητήριο 9Χ9. Αρκεί βέβαια να μην προσβληθεί κι αυτό από το «μικρόβιο» της αδιαφορίας.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού