Πρώτα η ΓΣ... και μετά ο Σάββενας στον Ιάλυσο

Πρώτα η ΓΣ... και μετά ο Σάββενας στον Ιάλυσο

Πρώτα η ΓΣ... και μετά ο Σάββενας στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Τέλειωσαν κι έφυγαν για διακοπές οι παίκτες

Στον Ιάλυσο τα πάντα κινούνται αυτές τις μέρες, γύρω από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου και στην οποία πέρα από τον απολογισμό, Διοικητικό και Οικονομικό, θα υπάρξει και διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη κάνει τις επαφές τους με παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, αλλά μέχρι χθες δεν είχε διαρρεύσει τίποτα σε ότι αφορά τις προσθήκες, που θα γίνουν στο ΔΣ ή τις αποχωρήσεις, όποιες από αυτές υπάρξουν.

Πρώτο μέλημα συνεπώς της Διοίκησης Χατζηνικήτα, είναι η Γενική Συνέλευση και στη συνεχεία στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα συζητηθούν οι στόχοι της νέας σαιζόν για τους «ερυθροκίτρινους».
Το θέμα της παραμονής ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Γιώργου Σάββενα είναι καθαρά θέμα Διοίκησης και είναι αυτό που τίθεται πρώτο στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το πιο πιθανό και με δεδομένο πώς ήταν πετυχημένη η χρονιά που πέρασε για τον Ιάλυσο, είναι να μείνουν όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ.
Γιώργος Σάββενας, Παναγιώτης Τσιάμης, Διαγόρας Μουστάκας, είχαν καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική αλλά και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και σαφέστατα θέλουν να μείνουν, αλλά όλα θα κριθούν την επομένη της 4ης Ιουνίου.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προπονήθηκαν την Παρασκευή για τελευταία φορά κι έφυγαν στη συνέχεια για διακοπές.

Όπως κι οι προπονητές τους, περιμένουν την Γενική Συνέλευση. Θα ξεκαθαρίσει πρώτα η Διοίκηση, θα πάρει σειρά η τεχνική ηγεσία και βάσει προγράμματος, θα τους κοινοποιηθεί πότε θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Για την ώρα ξεκουράζονται οι πάντες, μετά από μια ιδιαίτερα κοπιαστική χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!