Δείπνο με γενέθλια και …Champions League για τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου

Δείπνο με γενέθλια και …Champions League για τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου

Δείπνο με γενέθλια και …Champions League για τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου δείπνησε στο εστιατόριο «Φιλέρημος» στην Ιαλυσό με αφορμή το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Κατσικανταής καλωσόρισε στο οικογενειακό τραπέζι τόσο τα νέα μέλη του συνδέσμου (αν και παρευρέθηκαν λίγα) όσο και τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργο Ξανθό. Το πιο θερμό καλωσόρισμα, ωστόσο, επεφύλαξε στους δύο καρδιακούς φίλους και συναδέλφους από το Σύνδεσμο Κριτών Αττικής, την πρόεδρο Τάνια Μερίκα και τον αντιπρόεδρο Τάσο Αναστασόπουλο!

Σπάνια να γίνει κάποια εκδήλωση από το ΣΚΚΔ και να μην παραστούν οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι καθώς υπάρχουν αδιάρρηκτοι δεσμοί φιλίας εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, η σαββατιάτικη συγκέντρωση συνέπεσε ημερολογιακά με τα γενέθλια της κ. Μερίκα (αν και όπως είπε η ίδια στην ταυτότητά της αναφέρεται ως ημερομηνία γέννησης η 4η Ιουνίου) τα οποία, όμως, συνήθως δεν γιορτάζει γιατί η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συμπέσουν με την απώλεια του πατέρα της.

Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου να αποδεχθεί η κ. Μερίκα την πρόσκληση σε μία τέτοια συγκυρία και για το λόγο αυτό της επεφύλαξε έκπληξη με μία σοκολατένια τούρτα – παγωτό, δεχόμενη τις θερμότερες ευχές όλων για τα γενέθλιά της.
Τα μέλη του ΣΚΚΔ απόλαυσαν εξαιρετικό φαγητό και καλή συζήτηση ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή