Σε νέους ρυθμούς ο Άρης Αρχαγγέλου, ανανέωσε ο Μαρκόπουλος

Σε νέους ρυθμούς ο Άρης Αρχαγγέλου, ανανέωσε  ο Μαρκόπουλος

Σε νέους ρυθμούς ο Άρης Αρχαγγέλου, ανανέωσε ο Μαρκόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Στους «κιτρινόμαυρους» του Αρχαγγέλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο έμπειρος επιθετικός. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Λαμπριανό, Ζαρκαδούλα, Γκίκα και Μπαϊρακτάρη

Σε νέα φάση μπήκαν από προχθές το απόγευμα οι προσπάθειες της διοίκησης του Άρη να οργανώσει την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην «εξίσωση» μπήκε πλέον και ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου Γιώργος Σταυριανός, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την υλοποίηση ενός πλάνου τριετίας.

Το τελευταίο έχει στον πυρήνα του τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα στηρίζεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στο φετινό κορμό, καθώς και σε γηγενείς ποδοσφαιριστές. Μία από τις πρώτες ενέργειες θα είναι η διερεύνηση των προθέσεων των παικτών που αγωνίστηκαν φέτος σε άλλες ομάδες, την ίδια στιγμή που η διοίκηση φιλοδοξεί να κλείσει, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, τα ανοιχτά μέτωπα με τα «δικά» της παιδιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος Σάββας Σφυριαλλάς και οι συνεργάτες του συμφώνησαν σε όλα με τον ικανό επιθετικό Μάρκο Μαρκόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Άρη και του χρόνου, με την προϋπόθεση πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν θα τον αναγκάσουν να φύγει από το νησί.

Αισιοδοξία υπάρχει και για την παραμονή του πολύπειρου μέσου Δημήτρη Γκίκα, με τον οποίο έγινε ήδη μία πρώτη συζήτηση μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ για χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί ραντεβού με τον αμυντικό Χρήστο Ζαρδακούλα, την παραμονή του οποίου ο Γιώργος Σταυριανός επιθυμεί διακαώς. Εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία με τον αρχηγό Νίκο Λαμπριανό, ενώ εκκρεμεί η συνάντηση με το Μάριο Μπαϊρακτάρη.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου