Δεν υπάρχει νερό για τα κρουαζιερόπλοια!

Δεν υπάρχει νερό για τα κρουαζιερόπλοια!

Δεν υπάρχει νερό για τα κρουαζιερόπλοια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 984 ΦΟΡΕΣ

Μόνο για μία μέρα υπήρξε πρόβλημα, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ

Χωρίς νερό παραμένει εδώ και τέσσερις μέρες το λιμάνι της Ρόδου, καθώς η ΔΕΥΑΡ έκοψε την παροχή προς τις εγκαταστάσεις του από τις οποίες εφοδιάζονταν τα κρουαζιερόπλοια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η επιχείρηση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια λόγω χαμηλής επάρκειας νερού καθώς έπρεπε κατά προτεραιότητα να υδροδοτηθεί η πόλη της Ρόδου και τα ξενοδοχεία.

Για το γεγονός ενημερώθηκαν οι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις εταιρίες κρουαζιέρας, ότι επρόκειτο για πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά και ότι γίνονται ενέργειες για την αποκατάστασή του. Φυσικά υπήρξαν διαμαρτυρίες καθώς όπως τόνισαν οι εταιρίες τα ταξίδια ήταν προγραμματισμένα και έπρεπε να υπήρχε πρόβλεψη για άμεση επίλυση.

Σημειώνεται ότι κάποια από τα κρουαζιερόπλοια που δεν πήραν νερό από τη Ρόδο, αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα, καθώς επόμενος προορισμός τους ήταν η Σαντορίνη και όπως είναι φυσικό δεν μπορούν ούτε και από εκεί να εφοδιαστούν με νερό ελλείψει λιμανιού.
Η μόνη λύση ήταν να θέσουν όσα μπορούσαν σε λειτουργία τα εφεδρικά συστήματα του πλοίου για να εξασφαλίσουν έστω και μικρές ποσότητες νερού για τις βασικές ανάγκες.

Πάντως οι πράκτορες πήραν τη διαβεβαίωση από τη ΔΕΥΑΡ ότι πιθανόν και σήμερα να λυθεί το πρόβλημα καθώς γίνονται προσπάθειες να δοθεί στο δίκτυο ύδρευσης το νερό του φράγματος Γαδουρά. Σε δηλώσεις του στη “Ροδιακή” ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης, διέψευσε τις καταγγελίες, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μόνο για μία μέρα είχε προκύψει ζήτημα, αναφέρει ο κ. Τσίκκης, τονίζοντας ότι ο εφοδιασμός των κρουαζιεροπλοίων θα συνεχιστεί χωρίς πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο