Ευθύνες στην δημοτική αρχή για την κατάσταση στην καθαριότητα του νησιού

Ευθύνες στην δημοτική αρχή  για την κατάσταση  στην καθαριότητα του νησιού

Ευθύνες στην δημοτική αρχή για την κατάσταση στην καθαριότητα του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση-Καταγγελία της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση"

Οι ευθύνες βαρύνουν την δημοτική αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα του νησιού, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:
«Την εποπτεία οργανώσεων και εθελοντών έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Ρόδου, προκειμένου να καθαρίσει το νησί, αντί να διεκδικήσει τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μόνιμο προσωπικό.
Η υποβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας έχει και αυτή εποπτεία και σχεδιασμό. Οι σωροί των σκουπιδιών στη πόλη, οι άπλυτοι κάδοι, η εγκατάλειψη των οχημάτων, με εργαζόμενους χωρίς μέσα προστασίας εδώ και χρόνια, είναι μέσα στην τακτική που ακολούθησαν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές για να οδηγήσουν την υπηρεσία στην ιδιωτικοποίηση.

Έχει τεράστιες ευθύνες η Δημοτική Αρχή για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νησί σε σχέση με την καθαριότητα, γιατί υλοποιεί πλήρως την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ με κύριο στόχο την μείωση του «κόστους», δημιουργώντας αυτές τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο προσωπικό.

Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή εργασία. Να εξασφαλίσει ο Δήμος σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή με δημόσιους πόρους. Να μειωθούν τα ανταποδοτικά τέλη που προστίθενται στα μέτρα της κυβέρνησης, που έχουν γονατίσει όλο το λαό.
Εδώ και τώρα χρειάζεται ν’ απαιτήσει ο Ροδιακός λαός μια πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, να προστατεύει την υγεία του και το περιβάλλον».

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa