Εκδηλώσεις στο νησί της Τήλου

Εκδηλώσεις στο νησί της Τήλου

Εκδηλώσεις στο νησί της Τήλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 336 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/6/2016 και τη Δευτέρα 6/6/2016 σειρά εκδηλώσεων στο νησί της Τήλου, σε συνέχεια του εργαστηρίου πιλάτες που πραγματοποιήθηκε στο νησί κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Την Κυριακή 5/6 πραγματοποιήθηκε συναυλία στη κεντρική πλατεία των Λιβαδιών από το ΟΠΕΡΑ STYDIO της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ενώ τη Δευτέρα 6/6 ολοκληρώθηκε η παράδοση των δεκατριών (13) ποδηλάτων στη Σχολική Επιτροπή του Γυμνασίου – Λυκείου, παράλληλα υλοποιήθηκε εργαστήριο από τα παιδιά των σχολείων με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS.

Όλα τα παραπάνω έγιναν πραγματικότητα με το συντονισμό και την αρωγή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ, της BLUE STAR FERRIES και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.
Παρούσα ήταν η κα. Ράνια Σουλάκη Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, καθώς και ο Πρόεδρος της Αγονης Γραμμής Γόνιμης κος Στέφανος Νόλλας, ο οποίος με ποικίλα προγράμματα εδώ και χρόνια στηρίζει το νησί της Τήλου.

H ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ είναι ένας οργανισμός ο οποίος για 10 συναπτά έτη στηρίζει με τις δράσεις του τα μικρά νησιά. Στόχος των προγραμμάτων του είναι η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, χωρίς να αποκλείει τους ενήλικες . Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν διαδραστικές βιωματικές εμπειρίες, εργαστήρια επιμόρφωσης, διαλέξεις, εκθέσεις, εμπλουτισμό βιβλιοθηκών, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες δωρεές κ.α.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού

Κυριάκος Μητσοτάκης για Τήλο: «Η ανακύκλωση στο 100% είναι ένας στόχος ο οποίος είναι απολύτως εφικτός»

Τήλος: Το πρώτο νησί με μηδενικά απόβλητα παγκοσμίως

Βράβευση του δήμου Τήλου για τη διαχείριση των αποβλήτων