Έκθεση φωτογραφίας στο κατάλυμα της Γαλλίας

Έκθεση φωτογραφίας στο κατάλυμα της Γαλλίας

Έκθεση φωτογραφίας στο κατάλυμα της Γαλλίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

To τμήμα Φωτογραφίας του "Ροδίων Άθλησις" στα πλαίσια της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων του, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Αντικατοπτρισμοί».

Το φαινόμενο της ανάκλασης του φωτός έχει δώσει στη φωτογραφία πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Η επιφάνεια μιας λίμνης, το τζάμι σε ένα παράθυρο, ένας σπασμένος καθρέφτης αποτελούν πηγή έμπνευσης για το φωτογράφο και απόλαυσης για το θεατή. Ένα απλό αντικείμενο, μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί από απλό θέαμα να μετατραπεί σε κάτι όμορφο, καλλιτεχνικό ή αφηρημένο. Οι μαθητές κοίταξαν γύρω τους πιο προσεκτικά και κατέγραψαν όλα τα μικρά παιχνίδια του φωτός. Αντανακλάσεις της πραγματικότητας, της σκέψης, των συναισθημάτων αλλά και της φαντασίας μας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 στον Εκθεσιακό Χώρο του Γαλλικού Καταλύματος. Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Παρασκευή 24 Ιουνίου έως και το Σάββατο 02 Ιουλίου 2016 και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά 17:30-21:30, η είσοδος είναι ελεύθερη.
Συμμετέχουν:
Λάϊος Γεώργιος, Μαρινοπούλου Φραντζέσκα, Οικονομίδου Εύη, Παρδαλός Τσαμπίκος, Παστρικός Νέστορας, Savona Julia, Σταυρίδη Κατερίνα, Σωτηρόγλου Κωνσταντίνα, Φαρμακίδης Κωνσταντίνος.
Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας