Οργάνωση σε νέα βάση για τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα

Οργάνωση σε νέα βάση για τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα

Οργάνωση σε νέα βάση για τα γυναικεία τμήματα του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Εννιαμελής η διοικούσα επιτροπή

Νέο κεφάλαιο στον τρόπο λειτουργίας των γυναικείων τμημάτων επιδιώκει να ξεκινήσει ο Διαγόρας ο οποίος οργανώνεται σε όλους τους τομείς και «θωρακίζεται» εν όψει των μελλοντικών του υποχρεώσεων.

Θέτοντας συγκεκριμένους και υψηλούς στόχους σε όλες τις κατηγορίες, που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα στα τοπικά και η ισχυρή παρουσία στα πανελλήνια καθώς και ο προβιβασμός στην Α2 για τις γυναίκες, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος στελεχώνεται με ανθρώπους ικανούς κι έμπειρους να φέρουν εις πέρας το φιλόδοξο σχεδιασμό.

Η νέα διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος θα είναι εννιαμελής και με έντονο άρωμα …γυναίκας. Την απόφαση να δραστηριοποιηθούν διοικητικά και οργανωτικά με το τμήμα έχουν πάρει οι κυρίες Κατερίνα Σταματελοπούλου, Λίτσα Φτακλάκη και Μίνα Χρύσανθου ενώ το δικό τους προσωπικό κύρος θα προσθέσουν οι Στάμος Καράβας, Χάραλντ Σέγκρεν, Άρης Σκιαδόπουλος, Δημήτρης Κοιλιάς και φυσικά ο υπεύθυνος ολόκληρου του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Κώστας Χαλκιόπουλος.

Στο σχήμα θα μπει κι ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο απόηχος των φιλικών

Τα χαμόγελα των νεαρών αθλητριών του Διαγόρα και της φινλανδικής Rovaniemen NMKY, μετά τη λήξη των φιλικών αγώνων στην τέντα το απόγευμα της Παρασκευής, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της συνεργασίας των δύο σωματείων. Τα κορίτσια απόλαυσαν την εμπειρία εντός κι εκτός παρκέ ενώ διασκέδασαν χορεύοντας στο γήπεδο και τραβώντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η Rovaniemen NMKY ολοκληρώνει σήμερα το στάδιο της προετοιμασίας της στη Ρόδο κι αναχωρεί αύριο για τη Φινλανδία, έχοντας ήδη απευθύνει πρόσκληση στο «γηραιό» να επισκεφθεί τη σκανδιναβική χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!