Αγροτικός γιατρός στο Ασκληπειό με στήριξη των επιχειρηματιών

Αγροτικός γιατρός στο Ασκληπειό με στήριξη των επιχειρηματιών

Αγροτικός γιατρός στο Ασκληπειό με στήριξη των επιχειρηματιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 467 ΦΟΡΕΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες στο Κιοτάρι για την άμεση ανταπόκριση στην προσπάθεια που γίνεται για να αποκτήσει μόνιμα αγροτικό ιατρό η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπειού, απευθύνει η πρόεδρος του οικισμού κα Μαρία Παπαβασιλείου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Στην κοινότητά μας κάθε Τρίτη, στο Αγροτικό μας Ιατρείο έρχεται η Αγροτική Ιατρός. Η προκήρυξη των θέσεων αγροτικών ιατρών τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από πολλές προσπάθειες και δικές μας ως κοινότητα, πραγματοποιήθηκε τρεις φορές για τα έτη 2015 και 2016 αλλά οι αιτούντες δεν δήλωναν τη δική μας απομακρυσμένη κι απομονωμένη περιοχή κυρίως εξαιτίας των άσχημων οικονομικών συνθηκών .... όπου τα έξοδα διαβίωσης (ενοίκιο στέγης, σίτισης) καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους.

Με δική μας πρωτοβουλία, παρέχεται δωρεάν σίτιση από τους δικούς μας δημότες, επιχειρηματίες στο Κιοτάρι και ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων: RODOS PRINCESS, MIRALUNA κι EKATERINI, οι οποίοι πρόθυμα και στιγμιαία ανταποκρίθηκαν στην ανθρωπιστική βοήθεια !!! Ευχαριστούμε!!!»

Δωρεάν φαγητό από την εκκλησία
Παράλληλα η κα Παπαβασιλείου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την διαδικασία παροχής δωρεάν φαγητού στους άπορους από την εκκλησία του χωριού: «Με πρωτοβουλία της Εκκλησίας μας παρέχεται δωρεάν φαγητό για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους άπορους κι εκείνους με ποσοστά αναπηρίας κλπ της κοινότητάς μας. Ο κατάλογος και η λίστα ονομάτων παραμένει ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο αρκεί να το δηλώσει στην Εκκλησία μας!!! Αποτελεί κοινωνική προσφορά από τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, κο Ιωάννη και Ελευθέριο Χατζηλαζάρου. Ευχαριστούμε!!!».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!