Διαφορά φιλοσοφίας στον ΑΕΡΑ - Στα δυο χωρισμένοι οι παράγοντες

Διαφορά φιλοσοφίας στον ΑΕΡΑ - Στα δυο χωρισμένοι οι παράγοντες

Διαφορά φιλοσοφίας στον ΑΕΡΑ - Στα δυο χωρισμένοι οι παράγοντες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Μόνο η Γενική Συνέλευση μπορεί να δώσει λύση

Μέχρι την Πέμπτη θα έχουν κριθεί όλα στα Διοικητικά του ΑΕΡΑ, στα οποία όπως φαίνεται υπάρχει…αντίπαλο δέος. Από τη μια υπάρχει η νυν Διοίκηση με τους Μιχάλη Αντώνογλου και Κώστα Σπανό και από την άλλη πλευρά υπάρχει η «ομάδα» του Νίκου Κουμνάκη ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το σύλλογο. Μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει μια σημαντική διαφορά φιλοσοφίας.

-Η νύν Διοίκηση θέλει να κάνει μεταγραφές και συνάμα πρωταθλητισμό λέγοντας μάλιστα πώς απόντων Ιάλυσου και Ρόδου από την Κατηγορία είναι ευκαιρία για μια κατάκτηση.
-Η πλευρά του Νίκου Κουμνάκη έχει ως φιλοσοφία της το νοικοκύρεμα στο σύλλογο αλλά και τη στήριξη και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά του χωριού.

Η Διοίκηση Αντώνογλου εξέδωσε την Κυριακή μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Α.Ε.Ρ.Α. η οποία θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του συλλόγου. Οι άνθρωποι που είχαν και έχουν τα ηνία της ομάδας τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλοι από τους Κώστα Σπανό και Μιχάλη Αντωνόγλου, πιέζονται από τους φιλάθλους του σωματείου προκειμένου να παραμείνουν στον προεδρικό θώκο και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πλέον αρκετές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί κάποιοι άνθρωποι από το "μελανό" παρελθόν του συλλόγου οι οποίοι συνεχίζουν να "πολεμούν" το υπάρχον Δ.Σ. της ομάδας χωρίς λόγο και αιτία επιθυμώντας να αναλάβουν την ομάδα, και κάτι τέτοιο αμφότεροι οι διοικητικοί ηγέτες του συλλόγου δεν επιθυμούν να συμβεί. Αυτό που διαρρέεται από το περιβάλλον τους, είναι ότι με αυτούς στην διοικητική "πυραμίδα", ο Α.Ε.Ρ.Α. θα κάνει μόνο βήματα πίσω και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι Σπανός και Αντώνογλου έχουν πάρει την απόφαση να "κρατήσουν" την ομάδα για ακόμα μια χρονιά.

Παράλληλα, η διοίκηση των τρεις φορές πρωταθλητών Δωδεκανήσου, έχει έρθει σε επαφή σχεδόν με όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ για ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους, ενώ επίσης έχει κάνει και κάποιες συζητήσεις με επίδοξους μεταγραφικούς στόχους. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, όποτε και θα παρθεί η απόφαση για την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης».

Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΥΜΝΑΚΗ
Από την πλευρά Κουμνάκη τώρα, διαρρέονται κάποια στοιχεία της κίνησης που γίνεται για την ανάληψη της Διοίκησης του συλλόγου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο κ. Κουμνάκης έχει ήδη κάνει τις επαφές του κι έχει έτοιμο διοικητικό σχήμα για να αναλάβει τον σύλλογο αλλά χωρίς να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες. Η πλευρά Κουμνάκη θέλει παράλληλα όλα να γίνουν μέσα από την Γενική Συνέλευση και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, «δεν την ενδιαφέρει ακόμα κι αν χάσει την εκλογική διαδικασία, αρκεί να νοικοκυρευτεί ο σύλλογος και να στηριχθεί στην νεολαία του χωριού αγωνιστικά».
Η διαφορά της φιλοσοφίας έγκειται κύρια στο γεγονός, πώς η αντίπαλη πλευρά θέλει να κάνει μεταγραφές και να διεκδικήσει πρωτάθλημα σε μια οικονομική κρίση, ενώ από την άλλη η πλευρά Κουμνάκη θέλει να προωθήσει παιδιά που υπάρχουν στο χωριό και προέρχονται από τις Ακαδημίες και τις υποδομές του ΑΕΡΑ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο μεταξύ για το ίδιο θέμα επανήλθε με δεύτερη ανακοίνωση η Διοίκηση του ΑΕΡΑ στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Βλέποντας τις τελευταίες μέρες διάφορα αστεία και ανυπόστατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. θέλει να ανακοινώσει τα εξής:

1. Ξεκαθαρίζουμε για δεύτερη φορά ( και είναι η τελευταία) πως κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν παραχωρείται σε άλλην χωρίς την συγκατάθεση μας.

2. Η πραγματοποίηση ή όχι εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, παραμένει στην διακριτική μας ευχέρεια, τόσο για την ημερομηνία που αυτές θα διεξαχθούν, όσο και για το αν τελικά διεξαχθούν φέτος.

3. Προς τους γνωστούς - άγνωστους νεόπλουτους και μη οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό ζωής να διαλύσουν το σωματείο και να επιστρέψει σε μέρες ξηρασίας, η απάντηση μας θα είναι ηχηρή και θα έρθει σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, ας κάνουν λίγη υπομονή και το μάθημα που θα πάρουν θα τους μείνει αξέχαστο».

Υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ της πλευράς του Μιχάλη Αντώνογλου  και εκείνης του Νίκου Κουμνάκη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ της πλευράς του Μιχάλη Αντώνογλου και εκείνης του Νίκου Κουμνάκη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή