Στην Αθήνα για επαφές ο Τρατσέλας

Στην Αθήνα για  επαφές ο Τρατσέλας

Στην Αθήνα για επαφές ο Τρατσέλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Ο νέος κόουτς του «Ροδίων Άθλησις» είχε την Κυριακή συνάντηση με τους περισσότερους από τους παίκτες

Ξεκινάει σιγά σιγά να χτίζεται η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2, με σκοπό να κάνει καλύτερη πορεία από την περυσινή και ει δυνατόν παρά το γεγονός πως είναι δύσκολος ο Ομιλος και πάλι, να πραγματοποιήσει την υπέρβαση

Την Κυριακή έγινε μια συνάντηση του νέου κόουτς με τους περισσότερους από τους παίκτες που ήταν την περασμένη περίοδο στο ρόστερ της ομάδας. Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στο νέο προπονητή και τους αθλητές, με τον κόουτς να αρχίζει να γνωρίζει σιγά σιγά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Ο Νίκος Τρατσέλας αναχώρησε χθες για να πάει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συναντήσεις με παίκτες που θέλουν να ενισχύσουν τη φετινή πορεία της ομάδας και για τους οποίους έχει ο ίδιος προσωπική άποψη για την αξία τους.

Ο μόνος που αποχώρησε όπως είναι ήδη γνωστό από το ρόστερ είναι ο Γιάννης Καβαρατζής, ενώ έχει γίνει πρόταση παραμονής στον Πέτρο Κάλα. Ο παίκτης δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Παράλληλα αποχώρησαν για επαγγελματικούς λόγους οι Δημήτρης Κοτίτσας και Γιαννης Καρύδας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συνεχίζουν κανονικά στο «Ροδίων Αθλησις»

Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν πάντως εξελίξεις στα μεταγραφικά για το «Ροδίων», που θα ξεκινήσει την προετοιμασία το Σεπτέμβριο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ
Με αφορμή την άνοδο των Αθλοπαιδιών της Κω στην Α2 των ανδρών, ο σύλλογος του «Ροδίων» απηύθυνε δημόσια τα συγχαρητήρια του στην ομάδα των Αθλοπαιδιών:

«Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί την ανδρική ομάδα των Αθλοπαιδιών Κω για την επιτυχία της στους αγώνες μπαράζ και για την άνοδό τους στην Α2 εθνική κατηγορία. Της εύχεται καλή επιτυχία στο καινούριο πρωτάθλημα και καλή αντάμωση στα γήπεδα, καθώς φέτος θα αγωνιζόμαστε στον ίδιο όμιλο».

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Τριχιάς Ι. Γεώργιος
Υπεύθυνος αθλητικού σωματείου
«ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»