Το 2ο τουρνουά beach volley ανδρών-γυναικών

Το 2ο τουρνουά beach volley ανδρών-γυναικών

Το 2ο τουρνουά beach volley ανδρών-γυναικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο «Καλλιπάτειρα»

Η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τα σωματεία Γ.Σ.Διαγόρας, Ρ.Σ.Φ.Π.Τελχινίς, Ροδίων Άθλησις και Α.Σ.Π. Φλόγα διοργανώνουν το 2ο τουρνουά BEACH VOLLEY Ανδρών - Γυναικών.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου και οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη «Φόρμα Συμμετοχής» στο www.12volley.gr έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 4μμ (απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή των αθλητών στο μητρώο αθλητών μπιτς βόλεϊ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης).

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 15:00, θα γίνει ο έλεγχος των ομάδων, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και δώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι αθλητές από τα τουρνουά που συμμετέχουν, θα τους επιτρέψουν τη συμμετοχή στο ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ στο οποίο θα ανακηρυχτούν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου για τη φετινή περίοδο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ
Με αφορμή την άνοδο των Αθλοπαιδιών της Κω στην Α2 των ανδρών, η Τοπική Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου συγχαίρει την ομάδα αντρών του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω για την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία και της εύχεται μια καλή και αξιόλογη πορεία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δωδεκανησιακού βόλεϊ θα υπάρξουν τρεις εκπρόσωποι στις Εθνικές κατηγορίες και αυτό από μόνο του, δείχνει την ανάπτυξη που έχει το άθλημα στη Δωδεκάνησο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ
Επίσης ευχητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΕ προς το μέλος της και πρόεδρος του «Ροδίων Άθλησις», Μάνο Νικολιδάκη, που πρόσφατα έγινε μπαμπάς:

«Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου εύχεται στο μέλος της Μάνο Νικολιδάκη και στη σύζυγο του Ροδάνθη που πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι να τους ζήσει και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν».

Διαβάστε ακόμη

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!