Θεατρική βραδιά σήμερα στο “Ρόδον”

Θεατρική βραδιά σήμερα στο “Ρόδον”

Θεατρική βραδιά σήμερα στο “Ρόδον”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για τη θεατρική βραδιά με τίτλο «Επιστροφή στα νιάτα»

Σε μία δράση που έχει προγραμματίσει το Γραφείο Απόδημων Ροδίων της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου της Ρόδου, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της Ρόδου με τους Ροδίτες της ομογένειας, αναφέρθηκε χθες ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

Πρόκειται για τη θεατρική βραδιά που διοργανώνεται σήμερα, Τετάρτη, το βράδυ, στο θερινό κινηματοθέατρο «Ρόδον» με τίτλο «Επιστροφή στα νιάτα».

Όπως είπε, την εκδήλωση διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, μέσω του 1ου ΚΑΠΗ Ρόδου. Ηθοποιοί είναι τα μέλη του ΚΑΠΗ τους οποίους και ευχαρίστησε γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι πρωταγωνιστές και της σκηνής και της ζωής».

Μάλιστα, ο κ. Τρέχας, δήλωσε περήφανος που είναι σκηνοθέτης τους εδώ και δεκαπέντε χρόνια ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΑΠΗ αλλά και τους συνεργάτες που έχει εκεί, τη μουσικό κα Φλώρα Πελεκάνου που είναι μαέστρος της χορωδίας, τον κ. Ιάκωβο Φτάκλα του χορευτικού και την κα Μαρία-Αϊβάζη Ζαγόρε, η οποία έχει γράψει το κείμενο της παράστασης.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφέρει ότι, για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια, ενώθηκαν όλα τα εργαστήρια του ΚΑΠΗ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής κα Άννα Ζωάννου, Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Πολιτισμού κ. Τέρη Χατζηιωάννου, Τεχνικών Έργων κ. Δώρο Κωνσταντίνου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιο Αϊβάζη για τη στήριξη στην προσπάθειά τους.

Είπε ακόμη ότι, ως γραφείο, έχουν μεγάλη επικοινωνία με τον παρροδιακό σύλλογο και έχουν διάφορα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Σημαντική είναι επίσης, η στήριξη από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, δηλαδή τον κ. Μιχάλη Κόκκινο και από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες