Επαναδρομολογείται το «Πρέβελης» στο Διαφάνι

Επαναδρομολογείται  το «Πρέβελης» στο Διαφάνι

Επαναδρομολογείται το «Πρέβελης» στο Διαφάνι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 413 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του προβλήτα

Στις 10 με 12 Ιουλίου θα μπορέσει να ξαναρχίσει τα δρομολόγιά του το πλοίο «Πρέβελης» στο λιμάνι του Διαφανιού ύστερα από δύο και πλέον μήνες διακοπής των δρομολογίων λόγω σοβαρής βλάβης του προβλήτα.

Την περασμένη Παρασκευή, κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μιχάλη Χριστοδούλου και εκπροσώπους των Τεχνικών Υπηρεσιών Μαρίκα Δεληγιάννη και Παναγιώτη Χαμουζά, παρουσία του επάρχου Καρπάθου-Κάσου Γιάννη Μηνατσή, του δημάρχου Καρπάθου Ηλία Λάμπρου, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Νισύριου και του εργολάβου Μανώλη Ζαράνη, επισκέφθηκαν το εκτελούμενο έργο.

Όπως διαπιστώθηκε, το έργο προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς και με σωστές διαδικασίες και ολοκληρώθηκε χτες Τρίτη 28 Ιουνίου, ώστε γύρω στις 10 με 12 Ιουλίου να είναι δυνατή η επαναπροσέγγιση του πλοίου και η επανέναρξη των δρομολογίων του στο Διαφάνι.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η μελέτη εφαρμόσθηκε κανονικά και αμέσως μετά θα τοποθετηθούν προσκρουστήρες και θα αντικατασταθούν όλοι οι στύλοι ηλεκτροφωτισμού και ο φάρος.

Ο Έπαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών και την ομαλή αποπεράτωση του έργου και την επαναδρομολόγηση του πλοίου η οποία θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Ολύμπου και του Διαφανίου και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα