Διαμαρτυρία 50 οικογενειών της «Καζέρμα Ρεγκίνα» για την ύδρευση

Διαμαρτυρία 50 οικογενειών της «Καζέρμα Ρεγκίνα» για την ύδρευση

Διαμαρτυρία 50 οικογενειών της «Καζέρμα Ρεγκίνα» για την ύδρευση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 1 Ιουλίου 1956 Αριθ. Φύλλου 1564

ΤΗΝ 3ην ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ Ο «ΘΙΑΣΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ» ΤΟΥ Δ.ΜΥΡΑΤ. ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Ως ανεκοινώθη, την 3ην Αυγούστου αφικνείται εις Ρόδον προκειμένου να δώση σειράν παραστάσεων μέχρι της 12ης του ιδίου μηνός ο «Θίασος Κοτοπούλη» υπό την διεύθυνσιν του κ. Δ. Μυράτ. Αι παραστάσεις θα δοθούν εις το κινηματοθέατρον «Το Ρόδον», η σκηνή του οποίου ήρχισε να διαρρυθμίζεται καταλλήλως υπό δημοτικού συνεργείου.

Του θιάσου μετέχουν αι κυρίαι Βούλα Ζουμπουλάκη, Θ. Ιωαννίδου, Β. Χαριλάου, Τζ. Γαρμπή και οι κ.κ. Δ. Σταρένιος, Γ. Νέζος, Στ. Ληναίος, Α. Μπάρκουλης και ο διευθυντής Δ. Μυράτ.

Μεταξύ των θεατρικών έργων που θα εμφανισθούν προ του Ροδιακού κοινού είναι το: «Βασίλισσα κι Επαναστάτες» του Ούγκο Μπέτι, «Παναγιώτης και Παναγιώτα» του Δ. Γιαννουκάκη, «Η διαθήκη μου» του Σασά Γκιτρύ, «Οι Αργυροί γάμοι» του Σ. Μελά, «Η λυσσασμένη γάτα» του Τ. Γουίλλιαμς, «Η Αρντέλλα» του Ζ. Ανούιγ και «Η δικηγορίνα» του Βερνέιγ.

ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΟΔΟΣΤΑΤΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Ως πληροφορούμεθα δι’ αποφάσεως του Ταμείου Οδοποιΐας θα καταβληθούν τα καθυστερούμενα 3 δεκαπενθήμερα των οδοστατών (οδοσυντηρητών) Ρόδου, ως και η νόμιμος αύξησις του μισθού των.
Ήδη αναμένονται εντός της προσεχούς εβδομάδος εις την Τράπεζαν της Ελλάδος 200.000, αι οποίαι θα διατεθούν προς τον σκοπόν αυτόν.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΖΕΡΜΑΣ ΡΕΓΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΙΝ
Υπό των υπερπεντήκοντα οικογενειών των διαμενουσών εις την πρώην «Καζέρμα Ρεγκίνα» υποβάλλεται αρμοδίως διαμαρτυρία διότι αύται, παρά το γεγονός ότι διά την ύδρευσίν των, χρησιμοποιούν μίαν κοινόχρηστον κρήνην, υποχρεούνται ήδη εις πληρωμήν λογαριασμών ύδατος.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Ομάς της Σχολής Στελεχών της Χριστιανικής Ενώσεως Νεανίδων αναμένεται να αφιχθή την 4ην ή 5ην τρέχοντος εις Ρόδον διά τετραήμερον παραμονήν.

Η εν λόγω ομάς αποτελείται εκ 42 νεανίδων εξ ολοκλήρου της χώρας.

ΕΝΤΟΣ 15ΝΘΗΜΕΡΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ
Ως ανεκοίνωσε χθες ο Δήμαρχος κ. Πετρίδης, εις απάντησιν σχετικών σχολίων εντός του προσεχούς 15νθημέρου θα διεξαχθή δημοπρασία διά την κατασκευήν της Κεντρικής Λαχαναγοράς, λίαν συντόμως δέ το έργον θα έχη πραγματοποιηθή.

ΤΑ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ» ΚΑΙ «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ΛΙΜΕΝΑ
Υπό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ειδοποιήθησαν χθες οι πράκτορες των μ/ς «Δωδεκάνησος» και «Επτάνησος» ότι λόγω της τουριστικής περιόδου ταύτα δέον να προσεγγίζουν από της σήμερον εις τον Κεντρικόν Λιμένα.

ΑΥΡΙΟΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΝ ΞΕΝΟΔ/ΛΗΛΩΝ
Αύριον την 5ην μεταμεσημβρινήν θα συναντηθούν οι εξουσιοδοτημένοι υπό της Γεν. Συνελεύσεως της Ενώσεως Ξενδοχοϋπαλλήλων εργατικοί παράγοντες μετά των εκπροσώπων των ξενοδόχων και του «Αστέρος» προκειμένου να συζητηθή εκ νέου το θέμα της υπογραφής τοπικής συλλογικής συμβάσεως.

Εξ άλλου εγνώσθη ότι θα παρακληθή ο «Αστήρ» όπως προσλάβη και ετέρας πλυντρίας, διότι λόγω του φόρτου εργασίας αι ήδη εργαζόμενοι έχουν ασθενήσει.

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"