Σήμερα και αύριο η παράσταση “CINE Αλίκη, the musical”

Σήμερα και αύριο η παράσταση “CINE Αλίκη, the musical”

Σήμερα και αύριο η παράσταση “CINE Αλίκη, the musical”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 381 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο του Ετήσιου Φεστιβάλ του ‘’ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ’’

Ο Σύλλογος Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου Ρόδου ‘’Φαέθων’’ στο πλαίσιο του Ετήσιου Φεστιβάλ του ‘’ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ’’ διοργανώνει ξανά για 3η συνεχή χρονιά μια μαγευτική βραδιά με φόντο τ ’αστέρια!
Ο κόσμος έχει ζητήσει επανειλημμένως το συγκεκριμένο Φεστιβάλ που τείνει πλέον να γίνει θεσμός.


Φέτος με σύμμαχο τις σχολές χορού της ‘’ΜΑΡΙ ΓΚΙΚΑ’’ που βρίσκονται στο πλευρό του ‘’Φαέθων’’ όσον αφορά την διοργάνωση, η βραδιά του ‘’Σαν Παλιό Σινεμά 3’’ είναι αφιερωμένη στην Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, τη γυναίκα σύμβολο του ελληνικού σινεμά. Την Αλίκη Βουγιουκλάκη που φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το μεγάλο ταξίδι της στη γειτονιά των αγγέλων!
Cine Αλίκη ...’’The Musical’’...20 χρόνια μετά.

Μια μουσικοχορευτική παράσταση κι ένα μοναδικό ταξίδι με φόντο την μεγάλη οθόνη η οποία έχει στόχο να μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Μια αφήγηση για την πορεία της ζωής και της καριέρας της αγαπημένης σε όλους μας Αλίκης που βγαίνει μέσα από διαλόγους των ταινιών της. Λατρεμένα τραγούδια και μουσικές γραμμένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες αποκλειστικά για εκείνην. Οι 24 διαφορετικές θεματικές χορογραφίες, οι 150 χορευτές και τα φαντασμαγορικά κουστούμια, μας υπόσχονται ένα σπάνιο Υπερθέαμα που θα κάνει το πιο λαμπρό αστέρι να ξαναλάμψει στη μεγάλη οθόνη. Μια βραδιά αλλιώτικη με πολλή Μουσική, Χορό, Γέλιο αλλά και Συγκίνηση και με ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Εκείνο που πάντα χάριζε με μοναδικό τρόπο για πάνω από 40 χρόνια η αξέχαστη Αλίκη!

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σήμερα Παρασκευή στο Θερινό Κινηματοθέατρο ‘’Ρόδον’’ και αύριο στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου με ώρα έναρξης 20:30.
Τη σημαντική αυτή εκδήλωση στηρίζουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου ‘’Ο Αίθωνας’’, η Δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου και ο ΔΟΠΑΡ.

Τα έσοδα της παράστασης από τα εισιτήρια αξίας 5 ευρώ θα διατεθούν στο Σύλλογο ‘’Φαέθων’’ αποκλειστικά για τη διάσωση και φροντίδα των μικρόσωμων Αλόγων της Ρόδου.
Προπώληση εισιτηρίων για το νησί της Ρόδου και για τις δύο παραστάσεις,
στα καταστήματα ‘’Γερμανός’’
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη