Καταδικάστηκαν Σουηδοί «κράχτες» στη Ρόδο

Καταδικάστηκαν Σουηδοί «κράχτες» στη Ρόδο

Καταδικάστηκαν Σουηδοί «κράχτες» στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 555 ΦΟΡΕΣ

Δύο νεαροί αλλοδαποί από την Σουηδία συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου για άγρα πελατών και απείθεια, παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο και καταδικάστηκαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 19χρονη Σουηδέζα και 22χρονο συμπατριώτη της οι οποίοι εντοπίστηκαν προχθές το πρωί από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας στην περιοχή Ακτή Μιαούλη της Ρόδου, να παρενοχλούν διερχόμενους πολίτες και να τους προτρέπουν επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν.

Οι δύο Σουηδοί συνελήφθησαν και προσήχθησαν προχθές το απόγευμα στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη για άγρα πελατών και απείθεια στον 22χρονο και απείθεια για την 19χρονη παραπέμποντας τους στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Οι νεαροί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για χθες το μεσημέρι οπότε και το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 μηνών στον 22χρονο Σουηδό για την απείθεια και 3 μήνες φυλάκιση για την άγρα πελατών, δηλαδή κατά συγχώνευση 4 μήνες φυλάκιση, ενώ η 19χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών μόνο για την απείθεια.
Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του