Ροδίτης κατηγορείται για ληστεία

Ροδίτης κατηγορείται για ληστεία

Ροδίτης κατηγορείται για ληστεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 363 ΦΟΡΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος είχε δηλώσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία λαμβάνει με ιατρική συνταγή

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει την προσεχή Τετάρτη, 26χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για ληστεία.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί ξημερώματα του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2012 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατηγορούμενος για την αρπαγή τσάντας από αλλοδαπή.
Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος πλησίασε μια 20χρονη –τότε- αλλοδαπή από την Ολλανδία και αφού την χτύπησε με τα χέρια του και την έριξε στο έδαφος της αφαίρεσε μια τσάντα που κρατούσε.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν περιπολούντες αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα και αποδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία και στη συνέχεια συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Γιώργο Κυπραίο προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος είχε δηλώσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία λαμβάνει με ιατρική συνταγή, φάρμακα. Την ημέρα του συμβάντος είχε λάβει κανονικά την δοσολογία που του αναλογούσε ενώ παράλληλα, είχε καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην έχει αίσθηση των πράξεών του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 26χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου