Τεράστιος κλώνος έσπασε στην κοιλάδα των Πεταλούδων

Τεράστιος κλώνος έσπασε στην κοιλάδα των Πεταλούδων

Τεράστιος κλώνος έσπασε στην κοιλάδα των Πεταλούδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Απομακρύνθηκε με ασφάλεια από τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, στην κοιλάδα των Πεταλούδων, όταν ένας τεράστιος κλώνος από Πλάτανο ηλικίας τουλάχιστον 100 ετών (σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής) έσπασε με κρότο και κρέμασε επικίνδυνα.

Το εσωτερικό του δέντρου ήταν κούφιο, γεγονός στο οποίο οφείλεται το σπάσιμο και για τον λόγο αυτό, απομακρύνθηκαν αμέσως οι επισκέπτες σε απόσταση ασφαλείας ενώ ειδοποιήθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου της Ρόδου, που απέστειλε στο σημείο ειδικό συνεργείο το οποίο έκοψε, τεμάχισε και απομάκρυνε το σπασμένο κλαδί.

Κάτοικοι της περιοχής, που γνωρίζουν πολύ καλά την κοιλάδα, σημειώνουν ότι απαιτείται συνολική παρέμβαση και καταγραφή των επικίνδυνων δέντρων στην κοιλάδα των Πεταλούδων και στους επισκέψιμους χώρους, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Άμεση ήταν η παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου που έκοψαν, τεμάχισαν και απομάκρυναν τον επικίνδυνο κλώνο.Άμεση ήταν η παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου που έκοψαν, τεμάχισαν και απομάκρυναν τον επικίνδυνο κλώνο.

Οι τουρίστες κάθονται αμέριμνοι δίπλα στο σπασμένο κλαδί, τεραστίων διαστάσεων, πριν το απομακρύνουν τα συνεργεία (της υπηρεσίας πρασίνου) του δήμου Ρόδου.Οι τουρίστες κάθονται αμέριμνοι δίπλα στο σπασμένο κλαδί, τεραστίων διαστάσεων, πριν το απομακρύνουν τα συνεργεία (της υπηρεσίας πρασίνου) του δήμου Ρόδου.

Συνολική παρέμβαση απομάκρυνσης των επικίνδυνων δέντρων απαιτείται στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Πεταλούδων.Συνολική παρέμβαση απομάκρυνσης των επικίνδυνων δέντρων απαιτείται στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Πεταλούδων.

Διαβάστε ακόμη

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα