Πρόβλημα με το νερό στα Λάερμα

Πρόβλημα με το νερό στα Λάερμα

Πρόβλημα με το νερό στα Λάερμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Μιλώντας στον Παλμό ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Δημήτρης Τσίκκης παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση στην περιοχή των Λαέρμων, κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, χαρακτηρίζοντας προβληματική την περιοχή ενώ έκανε γνωστό ότι χθες επισκέφθηκε τα Λάερμα με κλιμάκιο της ΔΕΥΑΡ όπου είδαν το πρόβλημα και διερευνούν λύση.

Όπως δήλωσε «λόγω της μεγάλης ανομβρίας έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο και όπως πάνε τα πράγματα τον Αύγουστο θα αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα» δήλωσε .

Ο κ. Τσίκκης έκανε γνωστό ότι έχουν κινήσει διαδικασίες και το πρόβλημα θα λυθεί με την ανόρυξη γεώτρησης

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ ζήτησε από τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί στη χρήση του νερού και να περιορίσουν τη σπατάλη που προέρχεται κυρίως από χρήση του πόσιμου νερού για τις ανάγκες άρδευσης.

Η κοινότητα των Λαέρμων υδροδοτείται από πηγή που βρίσκεται στο βουνό του Αρταμίτη, όμως επειδή κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν έβρεξε αρκετά, η ποσότητα του νερού δεν επαρκεί για τις ανάγκες.
Ήδη η παροχή του νερού δεν ικανοποιεί τις δραστηριότητες στο χωριό, και όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι πολύ σύντομα τα αποθέματα θα εξαντληθούν και η πηγή θα στερέψει.

Διαβάστε ακόμη

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου