Beach party στην παραλία των Πεύκων σήμερα το βράδυ

Beach party στην παραλία των Πεύκων σήμερα το βράδυ

Beach party στην παραλία των Πεύκων σήμερα το βράδυ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 477 ΦΟΡΕΣ

Όπως κάθε χρόνο η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos, διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον beach party «MoonLight Beach Festival» στην κεντρική παραλία στους Πεύκους την Παρασκευή στις 22 Ιουλίου από τις 11:00 το βράδυ.

Φέτος, για πρώτη φορά, 5 από τους κορυφαίους djs της Ελληνικής dance σκηνής θα βρεθούν κατευθείαν από τη Μύκονο στους Πεύκους για μία μοναδική αξέχαστη βραδιά παρέα με το φεγγάρι. Πρόκειται για τους CHRIS IDH, MOSELL, ANXID, SERGIO και TAPH GOSPELDES, που θα φιλοξενηθούν στα decks με σκοπό να ξεσηκώσουν με την μουσική τους όσους παραβρεθούν στο μεγαλύτερο MOONLIGHT Beach Festival στην περιοχή μας για το καλοκαίρι 2016.


Σκοπός της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε από την ίδρυση του MyPefkos, τα έσοδα να διατεθούν για έργα αναβάθμισης και συντήρησης των υποδομών της περιοχής, αλλά και για την προώθηση των Πευκών ως τουριστικού προορισμού.


Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την ίδρυση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «MyPefkos» και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία των επιχειρηματιών, έχουν δαπανηθεί πάνω από 150.000 ευρώ σε προωθητικές ενέργειες, έργα υποδομών και ανάπλασης του οικισμού. Στόχος των μελών του Mypefkos είναι όπως δηλώνουν «να κάνουμε τους Πεύκους ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες μας, καθαρό και οργανωμένο, φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και ελκυστικό σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Για εσάς θα είναι μία αξέχαστη βραδιά.....για εμάς ακόμα ένα μεγάλο έργο!».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!