Η εκδήλωση στο Ροδίνι του ΚΕΚ Γεννηματάς

Η εκδήλωση στο Ροδίνι του ΚΕΚ Γεννηματάς

Η εκδήλωση στο Ροδίνι του ΚΕΚ Γεννηματάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 739 ΦΟΡΕΣ

Ο αύλειος χώρος του Ροδινιού κατακλύστηκε από κόσμο στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ την Τετάρτη προκειμένου να γιορτάσει τη λήξη του επιμορφωτικού προγράμματος 2015-2016, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπαιδευτές, καταρτιζόμενοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί συμπολίτες μας.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και τρίτης ηλικίας και Εθελοντισμού κ. Ζωάννου Άννα, ο κ. Χρήστος Μπάρδος εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος του τμήματος Συγκοινωνιών και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, η κ. Χαρούλα Γιασιράνη εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (πλήν ΕΣΠΑ), ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ κ. Λίτσα Φτακλάκη, ο κ. Γιάννης Κορωναίος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Β΄θμιας Εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ο κ. Τρέχας Κωνσταντίνος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ροδίων της διασποράς, συνεπικουρώντας την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και ο κ. Μιλτιάδης Παγκάς Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου.

Χαιρέτισαν την εκδήλωση εκ μέρους του Περειφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου η Περειφερειακή Σύμβουλος κ. Χαρούλα Γιασιράνη και εκ μέρους του Δημάρχου Ρόδου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κορωναίος.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης λαμβάνοντας το λόγο αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στον τομέα της επιμόρφωσης και εκπαίδευσης και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τους εργαζόμενους -συνεργάτες του.

Ο κόσμος καθηλώθηκε από τη μεστή και ουσιαστική ομιλία αλλά και σημαντική προσωπικότητα, της συμπατριώτισσας μας Δρ. Ειρήνης Παντελίδη- Ψυχοθεραπεύτριας Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας, Κλινική Λέκτορα- Βρετανικού Πανεπιστημίου, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Εκπαιδευτές και καταρτιζόμενοι τοποθετήθηκαν σχετικά με την εμπειρία τους στα σεμινάρια του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και μίλησαν για τις προοπτικές που ανοίχτηκαν από την εκπαίδευση τόσο στη ζωή τους όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η Βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα VINTAGE.

Τελειώνοντας άλλη μια περίοδος εκπαίδευσης και δράσεων στο ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ η βεβαιότητα είναι μία – Τα τεράστια αποτελέσματα στο χώρο της εκπαίδευσης και η αποδοχή από το σύνολο της Δωδεκανήσου απορρέουν από το μεράκι και την αγάπη των εργαζομένων αλλά και την αρμονική συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη