Εβδομηντάχρονη Συμιακά προσπαθεί να αποδείξει ότι...δεν πέθανε!

Εβδομηντάχρονη Συμιακά προσπαθεί να αποδείξει ότι...δεν πέθανε!

Εβδομηντάχρονη Συμιακά προσπαθεί να αποδείξει ότι...δεν πέθανε!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 698 ΦΟΡΕΣ

Περιμένει από τον Μάϊο να διορθώσει το λάθος ο ΟΓΑ

Πολλές φορές συμβαίνουν κάποια γεγονότα, απ΄ αυτά που χαρακτηρίζονται ως «απίστευτα» και «ανεξήγητα», και που το μόνο που προκαλούν είναι αναστάτωση και ταλαιπωρία σε κάποιους συνανθρώπους μας!

Όπως, ακριβώς, αυτό που συνέβη στη γειτονική μας Σύμη, όπου μια 70χρονη γυναίκα τρέχει ν΄ αποδείξει ότι είναι «ζωντανή», αφού κάποιοι, χωρίς να έχουν στα χέρια τους κάποια χαρτιά που να το αποδεικνύουν, έσπευσαν και την δήλωσαν ως... πεθαμένη!

Στις αρχές, συγκεκριμένα, του χρόνου, η γυναίκα πήρε κανονικά τις συντάξεις της (από τον ΟΓΑ), μέχρι που ήρθε ο Μάιος! Εκεί μαθαίνει ότι... πέθανε, και πως δεν ήρθε η σύνταξη του Ιουνίου! Διαμαρτυρήθηκε, φώναξε δικαιολογημένα, και τελικά εκείνο που εισέπραξε ήταν ότι, θα επανορθώσουν το... «λάθος» και θα την... αναστήσουν τον επόμενο μήνα!

Όμως, ούτε και τον επόμενο μήνα δεν ήρθε η... Ανάσταση! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα «άκουσαν» και οι συγγενείς της όταν διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου γι΄ αυτή την ταλαιπωρία, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα η κ. Φ.Φ. να μην μπορεί ν΄ ανταποκριθεί και στα πιο σημαντικά οικονομικά προβλήματά της. Και το χειρότερο; Ούτε τα φάρμακά της δεν μπορούσε πλέον να προμηθευτεί!..

Ύστερα, λοιπόν, απ΄ αυτό, η γυναίκα ήρθε στη Ρόδο για να διαμαρτυρηθεί για την ταλαιπωρία της, αλλά κι εδώ της υποσχέθηκαν ότι, το θέμα θα λυθεί το συντομότερο δυνατόν!

Και μακάρι να είναι έτσι, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία της 70χρονης γυναίκας που μέσα στα προβλήματά της αντιμετωπίζει κι αυτή την απίστευτη... «γκάφα» κάποιων συντοπιτών της!

Οι οποίοι, «ελαφρά την καρδία», αλλά και τόσο επιπόλαια, την «πέθαναν» υποβάλλοντάς την τώρα σ΄ αυτό το απίστευτο μαρτύριο.

(Πηγή: topika-nea.gr)

Διαβάστε ακόμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν άμεσα λιμενικά έργα στη Σύμη - Επίσκεψη κλιμακίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Ιστορική αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κοινόχρηστων χώρων και εκτάσεων του δήμου Σύμης

«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει», δηλώνει ο 30χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφέ στη Σύμη

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

National Geographic: Προτείνει τη Σύμη ως τοπ προορισμό για έναν πολύ διαφορετικό λόγο