Πετυχημένο το καμπ του Φοίνικα στο κλειστό της Κρεμαστής

Πετυχημένο το καμπ του Φοίνικα στο κλειστό της Κρεμαστής

Πετυχημένο το καμπ του Φοίνικα στο κλειστό της Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των αγωνιστικών τμημάτων του

Πέντε μέρες γεμάτες βόλεϊ στο Κλειστό της Κρεμαστής, όπου ο Φοίνικας και οι προπονητές του διοργάνωσαν ένα πολύ όμορφο καμπ για το βόλεϊ σάλας, με τη συμμετοχή των μικρών παιδιών, στο οποίο δίδαξαν τα μυστικά της χρωματιστής μπάλας, οι Νίκος Αντωνιάδης, Λοϊζος Παπακωσταντίνου και Νίκος Πότσος.

Έπαιξαν και χάρηκαν όλοι σε ρυθμούς βόλεϊ υπό την επίβλεψη του Νίκου  Αντωνιάδη και των συνεργατών του.Έπαιξαν και χάρηκαν όλοι σε ρυθμούς βόλεϊ υπό την επίβλεψη του Νίκου Αντωνιάδη και των συνεργατών του.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το 1ο Προπονητικό VolleyCamp που έγινε ποτέ στη Ρόδο, από τον ΑΕΣΠ Φοίνικα, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Νίκου Αντωνιάδη και των Παπακωνσταντίνου Λοΐζο και Πότσου Νίκου.

Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες (60) του Camp, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ακολούθησαν όλες τις προπονήσεις.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς του Camp, Fotisgraphics, News12.gr, Top Fm 12NHSOY, Billy's Place, ΒΑΠ Π. Κουγιός / VAP P. Kougios.

Δίνουμε ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου με την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μας. Οι προπονητές μας ήδη έχουν σχεδιάσει το αγωνιστικό πλάνο με πολλά Τουρνουά Mini Volley και διάφορες ακόμα προπονητικές δράσεις.
Σύντομα θα αρχίσουν οι εγγραφές σε όλα μας τμήματα. Μείνετε ενήμεροι μέσω της Σελίδας μας στο Facebook ΑΕΣΠ Φοίνικας Volleyball».

Πολλά μικρά παιδιά διδάχθηκαν τα μυστικά του βόλεϊ στο κάμπ του Φοίνικα Πολλά μικρά παιδιά διδάχθηκαν τα μυστικά του βόλεϊ στο κάμπ του Φοίνικα

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου