Με τα πόδια από το... Πρασονήσι στη Ρόδο!

Με τα πόδια από το... Πρασονήσι στη Ρόδο!

Με τα πόδια από το... Πρασονήσι στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1870 ΦΟΡΕΣ

Για να τιμήσουν την μνήμη του Steve Prescott που πέθανε από καρκίνο

Επιστρέφει και για τη φετινή χρονιά στην Ρόδο το ζευγάρι των Βρετανών που περπάτησε τον περασμένο Αύγουστο από το Μανδράκι μέχρι το Πρασονήσι μέσα σε τρείς ημέρες προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Steve Prescott που απεβίωσε απο καρκίνο σε νεαρή ηλικία.

Για τη φετινή χρονιά λοιπόν, ο Ben και η Gaynor αποφάσισαν να κάνουν την ανάποδη διαδρομή, δηλαδή να ξεκινήσουν απο το Πρασονήσι και να καταλήξουν στο Μανδράκι, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μάλιστα και σε λιγότερες μέρες, δηλαδή σε 2 αντί για 3!

Όπως και την περσινή χρονιά, τα έσοδα απο την εκδήλωση για τη μνήμη του Steve Prescott, δωρήθηκαν στο ίδρυμα που υπάρχει στο όνομά του. Παράλληλα μάλιστα με την εν λόγω δράση, ο Ben και η Gaynor προωθούν την Ρόδο ως τουριστικό προορισμό, στους χιλιάδες Βρετανούς που παρακολουθούν αυτή την εκστρατεία.
Η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί φέτος είναι:

Την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσουν ο Ben και η Gaynor απο το Πρασονήσι για τ' Αφάντου, περνώντας μάλιστα απο την Ακρόπολη της Λίνδου, πραγματοποιώντας μια διαδρομή μέσω της Ακρόπολης της Λίνδου, μια διαδρομή 80 χιλιομέτρων. Έτσι, στις 7 το απόγευμα οι ίδιοι υπολογίζουν να βρίσκονται στο χωριό Αφάντου.
Την δεύτερη μέρα, στις 2 Αυγούστου, η διαδρομή θα ξεκινήσει απο την παραλία Αφάντου προς το Μανδράκι (30 χιλιόμετρα), κάτι που υπολογίζουν πως θα έχει ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδρομή, το ζευγάρι Βρετανών προπονείται σκληρά όλη τη χρονιά για να πετύχει αυτό τον στόχο.

Οι ίδιοι, μέσω της "Ροδιακής" ζητούν απο τον κόσμο να δώσει το παρών και να τους υποστηρίξει για αυτή την προσπάθεια, αναφέροντας μεταξύ άλλων "δεν χρειαζόμαστε χρήματα, μόνο να κάνετε λίγο... θόρυβο για εμάς"!
Οι ίδιοι ζητούν απο τον κόσμο να τους υποστηρίξει, να τους χαιρετάει όταν τους δει στον δρόμο και να τους δώσει ενέργεια για αυτή την προσπάθεια που κάνουν στο νησί μας.

"Πραγματοποιούμε αυτή την πρόκληση και για να προωθήσουμε την Ρόδο στην Αγγλία. Αγαπάμε τη Ρόδο και τους ανθρώπους της και έτσι πραγματοποιούμε αυτό το περπάτημα και για εσάς" αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ο Ben και Gaynor θα πραγματοποιήσουν την διαδρομή Πρασονήσι-Μανδράκι για να τιμήσουν τη μνήμη του Steve Prescott που πάθενα σε νεαρή ηλικία από καρκίνοΟ Ben και Gaynor θα πραγματοποιήσουν την διαδρομή Πρασονήσι-Μανδράκι για να τιμήσουν τη μνήμη του Steve Prescott που πάθενα σε νεαρή ηλικία από καρκίνο

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο