Ελεύθερη με όρους η 64χρονη που κατηγορείται για κλοπή ρούχων

Ελεύθερη με όρους η 64χρονη που κατηγορείται για κλοπή ρούχων

Ελεύθερη με όρους η 64χρονη που κατηγορείται για κλοπή ρούχων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της η 64χρονη που κατηγορείται για την κλοπή ρούχων και καλλυντικών από έξι καταστήματα της περιοχής μας.

Σε βάρος της 64χρονης που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 64χρονη φέρεται να αποδέχτηκε τα όσα της καταλογίζονται και να ισχυρίστηκε ότι η οικονομική κρίση την έχουν εξασθενίσει οικονομικά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει τις κλοπές.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η 64χρονη με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Η σύλληψη της 64χρονης είχε γίνει το απόγευμα της 21ης Ιουλίου 2016 στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία η 64χρονη ημεδαπή το πρωί της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει από έξι εμπορικά καταστήματα είδη ένδυσης και καλλυντικών, συνολικής αξίας περίπου 300 ευρώ.

Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους ενώ σε βάρος της συλληφθείσας κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο