Συνεχίζει δυναμικά ο Αστέρας Μασσάρων στον μεταγραφικό τομέα

Συνεχίζει δυναμικά ο Αστέρας Μασσάρων στον μεταγραφικό τομέα

Συνεχίζει δυναμικά ο Αστέρας Μασσάρων στον μεταγραφικό τομέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη απέκτησε τον 24χρονο μέσο Πανορμίτη Καρπαθάκη, που έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα. Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου.

Εξαιρετικά εξελίσσεται για τους ανθρώπους του Αστέρα Μ. η προσπάθειά τους να ενισχύσουν την ομάδα τους με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον περσινό καλό της εαυτό.

Ο σύλλογος των Μασσάρων «χτύπησε» χθες ξανά, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Πανορμίτη Καρπαθάκη, που έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και της συνεπακόλουθης αδυναμίας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων».

Επιπλέον, οι παράγοντες του Αστέρα βρίσκονται σε συζητήσεις με το μέσο Χρήστο Κώστα, με την απόκτηση του οποίου και θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες

Η ακαδημία του Αστέρα Μασσάρων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών από τη Δευτέρα 1.8.2016 στα τμήματα εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ και προτζούνιορ. Υπεύθυνος ακαδημιών είναι ο Γιώργος Μουσακίνιας (τηλέφωνο 6945 436420) και προπονητής ο Γιώργος Δημητριάδης (τηλέφωνο 6938 767362).

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα