Κλειστή η βιβλιοθήκη της Κρεμαστής

Κλειστή η βιβλιοθήκη της Κρεμαστής

Κλειστή η βιβλιοθήκη της Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 374 ΦΟΡΕΣ

Λόγω έλλειψης προσωπικού

Κλειστή για το κοινό παραμένει τους τελευταίους τέσσερις μήνες, δηλαδή από τη μέρα που εγκαινιάστηκε, η δημοτική βιβλιοθήκη της Κρεμαστής, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Το νεοκλασικό κτίριο που ανακαινίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα εργασιών, εγκαινιάστηκε στο τέλος Μαρτίου, όμως από την επόμενη μέρα κιόλας… έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό, καθώς δεν υπήρχε υπάλληλος για να λειτουργήσει.

Μάλιστα κατά καιρούς χρέη υπαλλήλου εκτελούσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρεμαστής Τσαμπίκος Ποδιώτης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν μαθητές σχολείων που ήθελαν να ξεναγηθούν στη βιβλιοθήκη και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της.

Η λειτουργία της βιβλιοθήκης Κρεμαστής θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο δημαρχείο με την παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη και στην οποία θα συμμετάσχουν τόσο ο κ. Ποδιώτης όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Χριστοδούλου.

Το νεοκλασικό κτίριο της Βιβλιοθήκης Κρεμαστής, κατασκευάστηκε το έτος 1927 με χρήματα των Κρεμαστενών της Αμερικής. Είναι εμπλουτισμένη με βιβλία που προέρχονται από δωρεές των απόδημων Κρεμαστενών και κατοίκων Κρεμαστής, τα οποία έχουν καταγραφεί και συντηρηθεί με την επιμέλεια μιας ομάδας συνταξιούχων δασκάλων της Κρεμαστής και Καθηγητών του Γυμνασίου Κρεμαστής.

Διαβάστε ακόμη

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection