Ένα «ξεχασμένο» πάρκο στην καρδιά της Ρόδου

Ένα «ξεχασμένο» πάρκο  στην καρδιά της Ρόδου

Ένα «ξεχασμένο» πάρκο στην καρδιά της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1175 ΦΟΡΕΣ

Επιεικώς απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζεται

Στο έλεος του θεού και της αδιαφορίας βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα και κεντρικότερα πάρκα της Ρόδου, στο τρίγωνο των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αμφιτρίτης, δίπλα από τα γηπεδάκια του Ορφέα.

Σπασμένα παγκάκια, καρέκλες, σκουπίδια παντού, ακόμη και κομμάτια χλοοτάπητα από τα διπλανά γηπεδάκια, συνθέτουν μια εικόνα που μπορεί να χαρακτηριστική επιεικώς ως απαράδεκτη.


Ακόμη και αιχμηρά αντικείμενα… συνυπάρχουν με τις τσουλήθρες και τα υπόλοιπα χαλασμένα παιχνίδια που υποτίθεται βρίσκονται εκεί για να περνούν μερικές ευχάριστες ώρες ξεγνοιασιάς οι μικροί κάτοικοι της περιοχής, γεγονός που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους ακόμη και για την σωματική τους ακεραιότητα.


Για τον λόγο αυτό δεν είναι λίγα τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής, που ζητούν επιτέλους να επιληφθεί της κατάστασης κάποιος υπεύθυνος, πριν να είναι πολύ αργά, αλλά και για να μπορέσουν ξανά άνθρωποι ακόμη και μεγαλύτερων ηλικιών να απολαμβάνουν ξέγνοιαστά, τους καλοκαιρινούς τους περιπάτους.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο