Συνεδρίαση της διαπαραταξιακής ζητούν οι 4 παρατάξεις

Συνεδρίαση της διαπαραταξιακής ζητούν οι 4 παρατάξεις

Συνεδρίαση της διαπαραταξιακής ζητούν οι 4 παρατάξεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Για τον υποσταθμό του Αγίου Νικολάου

Τη σύγκληση της «Διαπαραταξιακής Επιτροπής εξέτασης εναλλακτικών προτάσεων για την εγκατάσταση από τη ΔΕΔΔΗΕ νέου Υποσταθμού», ζητούν οι επικεφαλής και των τεσσάρων παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, μαζί με εκπρόσωπο των κατοίκων στα μαράσια, με σχετικό αίτημα που κατέθεσαν την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουλίου στον Πρόεδρο του δ.σ. κ. Βαγγέλη Μανδρακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύσσωμη η μειοψηφία του δ.σ. και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου, ζητούν να συγκληθεί η διαπαραταξιακή για το θέμα του υποσταθμού, με την αρχική σύνθεσή της όμως και κατά το διάστημα μεταξύ 2 και 10 Αυγούστου.

Το αίτημα υπογράφουν οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Στράτος Καρίκης και των παρατάξεων της ελάσσονος κ.κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, Γιώργος Υψηλάντης και Τάκης Πότσος καθώς και ο κ. Φιλήμονας Κωνσταντινίδης ως εκπρόσωπος του «Αναπτυξιακού Πολιτιστικού και περιβαλλοντικού Συλλόγου κατοίκων Αγίου Νικολάου, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Γεωργίου».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα συγκλήθηκε η διαπαραταξιακή στο Δήμο, παρουσία, όμως, της Διοίκησης της ΔΕΔΔΗΕ και οι επικεφαλής της μειοψηφίας τόσο κατά τη συνεδρίαση εκείνη όσο και την πρόσφατη του δ.σ. δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της ΔΕΔΔΗΕ. Εκείνο που ζητούν είναι να παραμείνει σε ισχύ η απόφαση του δ.σ. η οποία, ως γνωστόν, είναι να βρεθεί εναλλακτική περιοχή για τη δημιουργία του νέου κέντρου αναδιανομής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ (σ.σ. υποσταθμού), πλην του κτιρίου της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Έτσι, τη θέση τους αυτή, την εξέφρασαν και εγγράφως με το αίτημά τους και μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η απάντηση από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες