Πάνω από 110 εκθέτες στην πανελλήνια έκθεση Κρεμαστής

Πάνω από 110 εκθέτες στην πανελλήνια έκθεση Κρεμαστής

Πάνω από 110 εκθέτες στην πανελλήνια έκθεση Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 626 ΦΟΡΕΣ

Στις 12 Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνιά της

Πάνω από 110 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στη φετινή πανελλήνια έκθεση Κρεμαστής που θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 Αυγούστου μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά της.

Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 51 χρόνια από την έναρξη του θεσμού, και εκτιμάται ότι για μία ακόμα χρονιά αρκετές χιλιάδες κόσμου θα την επισκεφθεί, συνδυάζοντας την επίσκεψη με το προσκύνημα στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τσαμπίκος Ποδιώτης επεσήμανε για την έκθεση τα εξής: «Φέτος κλείνουμε τα 51 χρόνια της πανελλήνιας έκθεσης αγροτικής οικονομίας και πρωτογενή τομέα Κρεμαστής.

Είναι ένα νέο ξεκίνημα σαν τοπική κοινότητα Κρεμαστής γιατί έπεσε το βάρος σε εμάς, να βρούμε την εταιρία που θα αναλάβει τη διοργάνωση της έκθεσης.

Ψάξαμε αρκετά για να βρούμε μία εταιρία που να ανταποκρίνεται σε όσα σκεφτόμασταν εμείς για την έκθεση. Είναι η εταιρία του κ. Μοσχονά που ειδικεύεται στο χώρο του πρωτογενή τομέα και στον τομέα των τροφίμων και είναι πολύ αξιόλογη. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, φέτος η έκθεση θα έχει πάνω από 110 περίπτερα.

Πέρα από το μεγάλο περίπτερο της περιφέρειας υπάρχει και το περίπτερο του επιμελητηρίου καθώς θα παρουσιαστούν και εκθέτες από όλη την Ελλάδα στον τομέα των τροφίμων και της χειροτεχνίας.
Μέσα στο προαύλιο της έκθεσης θα γίνονται καθημερινά πολιτιστικές εκδηλώσεις είτε με χορευτικά σχήματα, και μουσικά συγκροτήματα, είτε με φιλαρμονικές.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αριθμό των συμμετοχών, η εταιρία ήρθε πρώτη φορά στη Ρόδο και δούλεψε καλά».

Η είσοδος και η έξοδος θα γίνεται φέτος από το σημείο από το οποίο γινόταν πάντα και όχι από το χώρο του σχολείου που χρησιμοποιήθηκε πέρσι. Οι αλλαγές που έγιναν πέρσι δεν θα ισχύσουν φέτος για την είσοδο στην έκθεση καθώς όπως είπε ο κ. Ποδιώτης αυτό έγινε μόνο για να δοθεί έμφαση στον εορτασμό των 50 ετών της έκθεσης και να μπορεί το κοινό να επισκεφθεί την έκθεση φωτογραφίας που είχε φιλοξενηθεί στους χώρους του κτιρίου.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη