Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινούν τα «ελάφια»

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινούν τα «ελάφια»

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινούν τα «ελάφια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 6 το απόγευμα αρχίζει στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου η προετοιμασία της Ρόδου. Στην ομάδα εντάχθηκε ο 21χρονος αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος. Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Αρχοντούλης

Με την ευχή η νέα αγωνιστική περίοδος να της χαρίσει πολλές επιτυχίες και να την οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων της, ξεκινάει σήμερα στις 6 το απόγευμα η προετοιμασία της Ρόδου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μία ώρα νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη θα συγκεντρωθούν στα αποδυτήρια και μετά τις οδηγίες που θα λάβουν, θα βγουν στο βοηθητικό για να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό, που θα τελέσει, όπως και πέρσι, ο πατέρας Νεκτάριος Πόκκιας.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα, καθώς η διοίκηση των «ελαφιών» προχώρησε χθες σε άλλες δύο προσθήκες. Η πρώτη, που είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό, δεν είναι άλλη από αυτή του 20χρονου αμυντικού Ντάνιελ Σωτήρη, που αποκτήθηκε από τον Αντίμαχο. Όσο για τη δεύτερη, τη φανέλα της Ρόδου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο πολλά υποσχόμενος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1995 ποδοσφαιριστής (έχει ύψος 1μ. 93) πρόλαβε να συγκεντρώσει σημαντικές εμπειρίες, από το πέρασμά του από την ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ, καθώς και από τον Ηρακλή, την Καστοριά, τον Πιερικό και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το μέχρι στιγμής ρόστερ
Στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν θα δώσουν το παρών οι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής απαρτίζουν το ρόστερ και που σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε χθες η διοίκηση, είναι οι ακόλουθοι:
Τερματοφύλακες
Κουμέντος, Ράτζα, Τσουρούτης.
Αμυντικοί
Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Κουρούπης, Καλημέρης, Παπαδόπουλος, Σωτήρη.
Μέσοι
Τζιβίλογλου, Νικήτας, Πούτσι, Αμανατίδης, Ατματσίδης, Δελαπόρτας, Χατζηλιόντας, Τάντιτς, Παυλίδης.
Επιθετικοί
Ευγενικός, Φιλιππάκος.

Οι έφηβοι που θα ακολουθήσουν
Από το εφηβικό προπονήσεις με την πρώτη ομάδα θα κάνουν οι Ραφαήλ Γιαννούλης, Αντώνης Ραφτής, Βασίλης Τρέχας, Μάριος Καριοφύλλης, Ρόντιαν Κουντούρης, Ιωσήφ Παπαντωνίου και Ακης Ταρατίτας.

Παρελθόν ο Αρχοντούλης
Χωρίς τον Γιάννη Αρχοντούλη θα συνεχίσει να πορεύεται η Ρόδος. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, ο οποίος ήταν ένας από τους σημαντικούς συντελεστές της επιτυχημένης πορείας των «ελαφιών», δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και αποχωρεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ιάλυσο.
Σημειώνεται, πως στα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τους πρωταθλητές δεν βρίσκεται αυτό του Δημήτρη Ρούσση, που εντάχθηκε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Παρότι ο έμπειρος αμυντικός συμφώνησε για ενάμιση χρόνο, όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους