Δύσκολο το έργο του «Ροδίων Άθλησις»

Δύσκολο το έργο του «Ροδίων Άθλησις»

Δύσκολο το έργο του «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 81 ΦΟΡΕΣ

Προσπάθειες για φιλικά με μεγάλο αντίπαλο κάνει η Διοίκηση του

Τίποτα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του «Ροδίων Αθλησις», που είναι η ομάδα με δυο πολύ πετυχημένες πορείες στην Α2 του βόλεϊ των ανδρών.

Η εκπρόσωπός μας στην μεγαλύτερη κατηγορία των ανδρών που έχει αγωνισθεί ποτέ Ροδίτικη ομάδα και θα έχει φέτος και τις Αθλοπαιδιές της Κω στον ίδιο Όμιλο, βρίσκεται ακόμα σε στάση αναμονής απαντήσεων, από τρεις πρωτοκλασσάτους παίκτες που θα βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή πορεία στην Α2.

«Στόχος μας να κάνουμε μια καλή και αξιοπρεπή πορεία και φέτος, δικαιολογώντας μ’ αυτό τον τρόπο, τα όσα έγιναν εδώ και δυο χρόνια» τόνισε ο υπεύθυνος της ομάδας του βόλεϊ Γιώργος Τριχιάς. Και συνέχισε: «Θα πρέπει όμως να ξέρει ο κόσμος πώς η κατάσταση στον Όμιλο δεν είναι εύκολη όσο πέρυσι. Θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να πετύχουμε και φέτος τον στόχο μας…» ολοκλήρωσε.

Το «Ροδίων» βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Καβαρατζή, αλλά και θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τρεις πρωτοκλασσάτους παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, από τους οποίους περιμένει απαντήσεις.

Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς είναι δύσκολο να πάρει απόφαση κάποιος να έρθει στη Ρόδο από εκεί που βρίσκεται.

Κι αν αυτό συμβεί οι απαιτήσεις του αθλητή είναι μεγάλες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η σχετική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των περιπτώσεων

Παράλληλα το «Ροδίων» στα πρόθυρα της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, προσπαθεί αυτές τις μέρες να κλείσει ένα φιλικό προετοιμασίας με μεγάλο αντίπαλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθηθεί το σύστημα των φιλικών στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή