Ξέσπασμα Κασιώτη για τα δρώμενα στον ΑΕΡΑ

Ξέσπασμα Κασιώτη για  τα δρώμενα στον ΑΕΡΑ

Ξέσπασμα Κασιώτη για τα δρώμενα στον ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Με αιχμηρή ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τα πεπραγμένα της νυν Διοίκησης

Διετέλεσε ποδοσφαιριστής του συλλόγου αλλά και προπονητής της και φυσικά έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για όλα όσα συμβαίνουν σε Διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ο Νίκος Κασιώτης με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν για τον ΑΕΡΑ στις 30 Ιουλίου αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώθηκε ότι στις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ ΑΕΡΑ Αφάντου στις 30-7-2016, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο διέγραψε από μέλος του συλλόγου τον κ. Γιάννη Κουμνάκη παλιό πρόεδρο επί σειρά ετών και τον πρόεδρο που κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα του ΑΕΡΑ το 2005. Τριάντα χρόνια μετά από το πρώτο πρωτάθλημα.
Μαζί με αυτόν διέγραψαν και τον Γιάννη Μακρή συνεργάτη του Γιάννη Κουμνάκη στην κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος

Αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι γνωστοί στ’ Αφάντου και στον κόσμο του ποδοσφαίρου για το ήθος και την προσφορά τους στην ομάδα. Τους απέκλεισαν χωρίς αιτιολογημένη δικαιολογία και χωρίς να τους ενημερώσουν. Αυτό είναι το τίμημα για αυτούς τους ανθρώπους που τους προσέφερε η σημερινή Διοίκηση με την πρόεδρο που εμφανίσθηκε από το πουθενά ξαφνικά και διορίστηκε από τον πατέρα της, την κ. Αντώνογλου η οποία και φέρει την άμεση ευθύνη.

Αλλά που να γνωρίζει η κυρία πρόεδρος την προσφορά και το ήθος αυτών των ανθρώπων. Απλά ήταν εγκάθετη πρόεδρος προκειμένου να διοικεί ο πατέρας της ο οποίος ως γνωστό εξέπεσε από το αξίωμα του προέδρου μετά από τιμωρία από την ΕΠΣΔ για το παράπτωμα που υπέπεσε.
Έχοντας την ευθύνη των όσων λέγω ας μη μου απαντήσουν οι κύριοι.

Ότι αυτά τα λέω επειδή δεν με πήραν προπονητή στην ομάδα εγώ την προπονητική μου διαδρομή την έχω κάνει, είτε καλή είτε κακή. Δεν μ ενδιαφέρει τι μπορεί να πει ο καθένας. Ένα μόνο ξέρω ότι εγώ δεν έζησα και δεν ζω από το ποδόσφαιρο. Εγώ πρόσφερα αυτά που μπορούσα είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Δωδεκανήσου που είχα την τιμή να διατελέσω τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο καθένας μας έχει κριθεί και κρίνεται καθημερινά με την συμπεριφορά και το ήθος του. Γι αυτό λοιπόν και εγώ έχω κριθεί για όλα αυτά. Όμως να πω και ετούτο για να προλάβω κάποιους καλοθελητές:

-Μου επροτάθη πριν λίγες μέρες από την απερχόμενη Διοίκηση να αναλάβω πόστο στην τεχνική ηγεσία του ΑΕΡΑ μαζί με τον κ. Χοσάδα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 διά στόματος του προέδρου κ. Σπανού Κωσταντίνου ενώ εκλογές ακόμα δεν είχαν γίνει. Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Έχω δηλαδή στοιχεία γι αυτή την συνάντηση.

Όμως εγώ πώς να πάω να συνεργαστώ με άτομα που δεν αναγνωρίζουν προσφορές και αξίες; Πώς να συνεργαστώ με ένα συνάδελφο προπονητή που καταφέρεται εναντίον του παλαιού προέδρου κ. Κουμνάκη και μου διεμήνυσε εμένα τον ίδιο να του μεταφέρω ότι αν ο κ. Κουμνάκης ανακατευθεί στα Διοικητικά του ΑΕΡΑ θα του αποστείλει την ΣΔΟΕ στην επιχείρηση να του κάνει έλεγχο;

Ποιο είναι το ανάστημα και το ήθος του ανθρώπου προπονητή που έχει τέτοιες αντιλήψεις;
Ποιο είναι το ανάστημα του προπονητή με τις μεγάλες παραστάσεις στις Εθνικές Κατηγορίες να κάνει τέτοιες σκέψεις και που εργάζεται εδώ και μια δεκαετία στην ομάδα του χωριού μας χωρίς να έχει βγάλει ένα τερματοφύλακα τουλάχιστον για την ομάδα μας, αφού έχει εμπειρίες σε αυτή την θέση που αγωνιζόταν;

Τουλάχιστον ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε να ευχαριστεί τους εκάστοτε προέδρους που διατέλεσαν στην ομάδα και του αγόραζαν παίκτες έτοιμους για να κάνει την δουλειά του. Να ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριζε όλα αυτά τα χρόνια κι όχι να γυρίζει ο ίδιος προσωπικά να πιάνει τον ένα και τον άλλο να μπει στο συμβούλιο για να είναι αυτός προπονητής. Αυτούς όλους να ευχαριστεί…

Εγώ λοιπόν με όλα αυτά μου ήταν αδύνατον να συνεργαστώ με τέτοιες αντιλήψεις. Εγώ έχω άλλη φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο. Την φιλοσοφία του απλού ερασιτεχνικού αθλητισμού με δικά μας παιδιά, με παιδιά από τον τόπο μας . Κάποιοι δεν το θέλουν. Με γεια τους με χαρά τους…

Ο καθένας έχει την δική του άποψη και εν τέλει εγώ –όπως είπα- επειδή δεν ζω από το ποδόσφαιρο και δεν έχω φιλοσοφίες καριέρας προπονητή, εκεί που έχω φτύσει δεν γλύφω. Όσον αφορά τους διοικούντες οι ίδιοι είναι στο προσκήνιο εδώ και μια δεκαετία από το 2006 και κάθε χρόνο έχουμε το ίδιο έργο με τους ιδίους θεατές. Κάνουν εκλογές κατά το δοκούν, φέρνουν την ομάδα στις εκλογές πάντα στα τελευταία. Χωρίς χρονικά περιθώρια έχοντας τον σκοπό τους.

Έχουν χάσει ιστορικά έγγραφα της ιστορίας του συλλόγου. Έχουν χάσει όλα τα αρχεία και θεωρούν καινούργια βιβλία μελών, ταμείου, κλπ. χωρίς τα παλιά να υπάρχουν.
Αυτά τα γράφω για να γνωρίζει ο υγιής φίλαθλος και ο κόσμος των Αφάντου.
Βεβαίως εφόσον υπάρχουν άνθρωποι, φίλοι και μέλη του ιστορικού μας συλλόγου που τους αποδέχονται

Καλώς τους δέχονται. Εγώ δεν τα δεχομαι..Ο ΑΕΡΑ για μένα ήταν είναι και θα είναι ιδέα πέρα από πρόσωπα και συμπεριφορές. Απλά επειδή εγώ δεν μου αρέσει ο τρόπος που διοικείται η ομάδα. Η φιλοσοφία που έχουν διοικούντες και προπονητής έχω τις αντιρρήσεις μου και τις εκφράζω.

Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα μας και να μάθουν οι εκάστοτε διοικούντες να τιμούν τις ζωντανές ιστορίες του συλλόγου. Είτε λέγεται Γιάννης Κουμνάκης, είτε Γιάννης Μακρής, είτε και κάποιοι συμπαίκτες μου της ιστορικής εκείνης εποχής που κατακτήσαμε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του συλλόγου 1974-75 και τόσοι άλλοι που έχουν προσφέρει στη διαχρονική πορεία του συλλόγου μας».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή