Στη δουλειά στρώθηκαν στο Παραδείσι

Στη δουλειά στρώθηκαν στο Παραδείσι

Στη δουλειά στρώθηκαν στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Για τη νέα αγωνιστική χρονιά άρχισαν να προετοιμάζονται χθες οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σαββιδάκη. Στο γήπεδο των Φανών θα μεταφερθούν από τη Δευτέρα οι προπονήσεις. Τον 30χρονο αμυντικό Θανόπουλο δοκιμάζουν οι Παραδεισιώτες.

Με τις ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά, η οποία θα φέρει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και θα της χαρίσει τη διάκριση στο κύπελλο Δωδεκανήσου, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Παραδεισίου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη.

Του Αγιασμού, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Κύριλλος, προηγήθηκε ομιλία του προπονητή Γιώργου Σαββιδάκη, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους, μοίρασε τις απαραίτητες οδηγίες για το διάστημα της προετοιμασίας και περιέγραψε το πλαίσιο εντός του οποίου επιθυμεί να δουλέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με το που ολοκληρώθηκε ο Αγιασμός και άκουσαν τις ευχές του προέδρου Μανώλη Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του στη διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη (απουσίασαν, λόγω δουλειάς, οι Πελέκης, Μαριάς και Καστανάκης, που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις τη Δευτέρα) στρώθηκαν στη δουλειά.

Την πρώτη τους «ανάσα» θα την πάρουν την ερχόμενη Κυριακή, ενώ από τη Δευτέρα οι προπονήσεις θα μεταφερθούν στο γήπεδο των Φανών, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης στο γήπεδο του Παραδεισίου.

Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες και όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι του Κλεάνθη, θα κάνουν τα πάντα ώστε η καλή εικόνα να διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δοκιμάζει αμυντικό
Προπονήσεις με τον Κλεάνθη άρχισε χθες ο Βασίλης Θανόπουλος. Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στο τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας, βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους (είναι γυμναστής) και αν ικανοποιήσει με την παρουσία του τον Γιώργο Σαββιδάκη, θα αποκτηθεί.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»