«Κλείνει» Αμερικανό σέντερ ο Κολοσσός

«Κλείνει» Αμερικανό σέντερ ο Κολοσσός

«Κλείνει» Αμερικανό σέντερ ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Από μέρα σε μέρα η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για το βασικό της «πεντάρι» - Πολύ κοντά και σε δεύτερη μεταγραφή εντός της εβδομάδας

Όχι μία αλλά δύο μεταγραφές ενδέχεται ν’ ανακοινώσει επίσημα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels τις επόμενες μέρες καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε τελική συμφωνία με δύο ξένους.

Ο ένας είναι Αμερικανός σέντερ και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τελειώσει οριστικά το θέμα. Οι «θαλασσί» ήταν σε προχωρημένες επαφές με δύο αθλητές για τη συγκεκριμένη θέση και όποιος έλεγε το «ναι» πρώτος, θα γινόταν η τέταρτη προσθήκη μετά τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Τζέσε Τσούκου και Λάνγκστον Χολ.

Από κει και πέρα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και η περίπτωση ενός περιφερειακού ξένου για τον οποίο επίσης ενδέχεται να υπάρξει θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Εξάλλου, το όνομα του Αντώνη Κόνιαρη είναι αυτό που ακούστηκε χθες αρκετά έντονα ως στόχος των Ροδιτών.

Ο νεαρός διεθνής έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ωστόσο οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει …θέση για εκείνον στο νέο ρόστερ των «πρασίνων» κι εξετάζει το σενάριο δανεισμού του. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με την περίπτωση του Κώστα Παπαδάκη.

Αυτό που απασχολεί, ωστόσο, τον Κολοσσό είναι η χρονική περίοδος που μπορεί να ενταχθεί ο παίκτης στην ομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός θέσει χρονικό περιθώριο για την τελική σύνθεσή του το φινάλε της προετοιμασίας, οπότε και θ’ αποφασιστεί το μέλλον των νεαρών παικτών του, τότε μιλάμε για αρχές Οκτώβρη.

Αυτό είναι κάτι που δε συμβαδίζει με τον προγραμματισμό των «θαλασσί» που θέλουν να έχουν όλους τους αθλητές παρόντες από την αρχή της προετοιμασίας τους. Για τον Κόνιαρη ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η νεοφώτιστη Κύμη.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού