Ξεκίνημα με το... γούρικο σουτ-γκολ στη Ρόδο

Ξεκίνημα με το... γούρικο σουτ-γκολ στη Ρόδο

Ξεκίνημα με το... γούρικο σουτ-γκολ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Όπως συνέβη πέρυσι, έτσι και χθες, η επίσημη χρονιά ξεκίνησε για τη Ρόδο διά… ποδός πατέρα Νεκτάριου Πόκκια. Το παρών έδωσαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες, απουσίασαν οι Παυλίδης και Καλημέρης, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Με το...γούρικο σουτ-γκολ του πατέρα Νεκτάριου Πόκκια στο τέρμα του Ράντζα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, ξεκίνησε, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι, η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τη Ρόδο.

Ο πρόεδρος Σάκης Σαραφίδης, ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης, ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Ναλμπάντης και ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας αντάλλαξαν με τους ποδοσφαιριστές ευχές για μία χρονιά ακόμα καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή, για να ακολουθήσει το πέρασμα στην πρώτη από τις πολλές επίπονες μέρες δουλειάς. Νωρίτερα κι αφού ευλόγησε την ομάδα, ο πατέρας Νεκτάριος χάρισε στους ποδοσφαιριστές, μέσω του Γιώργου Δελαπόρτα, από ένα σταυρουδάκι.


Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τάντιτς, Ατματσίδης, Κουρούπης, Πούτσι, Χατζηλιόντας, Σωτήρη, Κουμέντος και Παπαδόπουλος, στους οποίους θα προστεθούν, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, άλλοι τρεις τέσσερις που θα αποκτηθούν.


Στον αντίποδα, από την «πρώτη» απουσίασαν οι Τάσος Παυλίδης και Γιάννης Καλημέρης. Tα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών ανακοινώθηκαν προχθές, ανάμεσα σε αυτά των μελών του νέου ρόστερ, μάλλον βιαστικά, καθώς δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα να συνεχίσουν στα «ελάφια». Σύμφωνα με την επίσημη θέση της διοίκησης, οι διαπραγματεύσεις και με τους δύο συνεχίζονται.


Σημειώνεται, πως η Ρόδος βρίσκεται σε αναζήτηση γενικού αρχηγού και οι παράγοντές της εκτιμούν, πως μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει κλείσει.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους