Ενα μπαρ με ιδιαίτερο στυλ και ξεχωριστά κοκτέιλ

Ενα μπαρ με ιδιαίτερο στυλ και ξεχωριστά κοκτέιλ

Ενα μπαρ με ιδιαίτερο στυλ και ξεχωριστά κοκτέιλ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2716 ΦΟΡΕΣ

Τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του θα γιορτάσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου το Macao Lounge Bar με premium ποτά και signature cocktails.

Ένα απο τα πιο in καλοκαιρινά cocktail bar της Παλιάς Πόλης, το οποίο επιλέγουν καθημερινά δεκάδες ντόπιοι αλλά και τουρίστες, θα γιορτάσει με τους θαμώνες που το ξεχώρισαν, φέροντας το πρώτο σε προτίμηση για τη διασκέδασή τους.


Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης, σε συνδυασμό με τη δυνατή καλοκαιρινή μουσική του Macao, αποτελεί πάντοτε μια αφορμή για έξοδο. Ένα απο τα πιο εμβληματικά cocktail bar του νησιού, με το ιδιαίτερο στυλ του και τα πολύ ξεχωριστά cocktail του, το φιλόξενο περιβάλλον και το πλήθος κόσμου να το επιλέγει για τη διασκέδασή του. Εδώ, οι bartenders εξελίσσονται και εκπαιδεύονται διαρκώς και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους έχουν ήδη ξεχωρίσει στο νησί.


Τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες της Ρόδου, το Macao Lounge Bar, συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον όσων αναζητούν κάτι περισσότερο απο ένα απλό cocktail bar, ενώ η διασκέδαση δεν σταματάει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!