Εντυπωσιακό το κατάστημα της Praktiker στο νησί μας

Εντυπωσιακό το κατάστημα  της Praktiker στο νησί μας

Εντυπωσιακό το κατάστημα της Praktiker στο νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6302 ΦΟΡΕΣ

Εγκαινιάστηκε χθες και σήμερα θα είναι ανοικτό για το κοινό

Ανοίγει σήμερα το πρωί τις πύλες του στο κοινό της Ρόδου το 15ο κατάστημα της Praktiker Hellas που εγκαινιάστηκε χτες παρουσία των τοπικών αρχών.

Με συνολική επιφάνεια 5.100 τ.μ. (εκ των οποίων 2.700 τ.μ. χώροι πώλησης) και 170 θέσεις στάθμευσης, το κατάστημα αποτελεί μια επένδυση ύψους €3,5εκ. (€1εκ. σε εξοπλισμό & €2,5εκ. σε αποθέματα προϊόντων), ενώ διαθέτει 35.000 προϊόντα σε μια ευρεία γκάμα τιμών, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις διακόσμησης, εξοπλισμού και ανανέωσης για το σπίτι & τον κήπο.

Επιπλέον, το νέο κατάστημα της Ρόδου, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, η οποία σε συνδυασμό με μια 50μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων και ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών (π.χ. τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης προϊόντων, μεταφορά, κτλ.), επιδιώκει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Από αριστερά: Ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κ. Σωτηρούδης, ο διευθυντής πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού Ι. Μποζοβίτης και ο γενικός διευθυντής  της Praktiker Hellas Ι. ΣελαλματζίδηςΑπό αριστερά: Ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κ. Σωτηρούδης, ο διευθυντής πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού Ι. Μποζοβίτης και ο γενικός διευθυντής της Praktiker Hellas Ι. Σελαλματζίδης

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κατάστημα στο οποίο έχει εφαρμοστεί νέος σχεδιασμός στο χώρο και ειδική σήμανση ώστε οι πελάτες να εξυπηρετούνται καλύτερα. Στο κατάστημα της Ρόδου υπάρχουν καινοτομίες και εφαρμόστηκαν νέες ιδέες που δεν ισχύουν σε άλλα καταστήματα και δικαιολογημένα είναι το… καμάρι της εταιρίας.

Μπορεί να είναι το μικρότερο σε έκταση από όλα όμως διαθέτει το πιο νεανικό στυλ, αποπνέοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Ήδη αυτή η εικόνα έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους της εταιρίας που ελπίζουν να γίνει το ίδιο και με τους πελάτες που θα το επισκεφτούν. Σημειώνεται ότι το Νοέμβριο η εταιρία διαχρονικά επιτυχημένη και κερδοφόρα παρά την κρίση θα γιορτάσει τα 25 χρόνια ύπαρξης στην ελληνική αγορά, και η λειτουργία του καταστήματος της Ρόδου συνέπεσε με την επέτειο.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων υπάρχει ποικιλία και αντίστοιχες τιμές για κάθε βαλάντιο και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της εταιρίας: να ικανοποιήσει κάθε πελάτη της.

Με αφορμή το άνοιγμα του καταστήματος ο γενικός διευθυντής της Praktiker Hellas Ιωάννης Σελαλμαζίδης δήλωσε χτες τα εξής: «είμαστε πανευτυχείς γιατί μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε και να έχουμε το κατάστημα αυτό. Είναι ένα κατάστημα που χτίστηκε με τις καινούριες προδιαγραφές έχει μίνιμαλ layout, έχει 35.000 προϊόντα και 2.700 τ.μ. χώρο πώλησης. Ο συνολικός χώρος είναι 5.000 τ.μ. και πιστεύουμε ότι εδώ στη Ρόδο θα προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι πρωτόγνωρες για το νησί. Η αγοραστική εμπειρία που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας και στους καταναλωτές πιστεύουμε ότι δεν την έχουν ξαναζήσει. Επιπρόσθετα επειδή η Ρόδος παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην όλη περιοχή θα έχουμε και επισκέψεις από τα γύρω νησιά που θα προσδώσουν μία ώθηση στο νέο μας κατάστημα.

Εμείς πάντα σε όλα τα καταστήματά μας στην Ελλάδα βρισκόμαστε κοντά στον καταναλωτή, έχουμε τιμές πολύ καλές και πέραν τούτου έχουμε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα πολύ δελεαστικές τιμές που δίνουν τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο να κάνει επενδύσεις ανακαινίσεις, να ανανεώσει το σπίτι του τον κήπο του.

Έχουμε ένα κατάστημα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις. Όσον αφορά τις τιμές έχουμε καταπληκτικές τιμές. Σήμερα τα αποθέματα που έχουμε ανέρχονται σε 2,5 με 3 εκατομμύρια. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα μας είναι εδώ, είναι ετοιμοπαράδοτα και οι καταναλωτές μπορούν να τα πάρουν άμεσα. Άλλωστε είναι υποχρέωση κάθε καλού επαγγελματία να μπορεί να προσφέρει προϊόντα σε άμεση ζήτηση και να μην περιμένει κάποιος μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βέβαια αν προσφέρεις 35.000 προϊόντα δεν μπορείς πάντα να τα έχεις όλα εκεί, ίσως χρειαστεί κάποια να τα παραγγείλουμε. Σε γενικές γραμμές οι αποθήκες μας είναι αρκετά μεγάλες το έχουμε ήδη φροντίσει αυτό για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε την απόσταση που υπάρχει από την κεντρική μας αποθήκη στην Αθήνα.

Έχουμε ειδικούς χώρους για επαγγελματίες τους οποίους τους επισκέπτονται συζητούν τις απαιτήσεις που έχουν και με τον τρόπο αυτό έχουν μία πολύ πιο εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Πρόκειται για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις και άλλους χώρους που θέλουν να κάνουν μία μεγάλη επένδυση».

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ηλία Βενέζη στην περιοχή της Ηλιούπολης και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 έως 21.00 και το Σάββατο 08.00 έως 20.00

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου