Με τον Καρίκη παρόντα ξεκίνησε ο Ηρακλής Μαριτσών

Με τον Καρίκη παρόντα ξεκίνησε ο Ηρακλής Μαριτσών

Με τον Καρίκη παρόντα ξεκίνησε ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Στο ρόστερ των «ροπαλοφόρων», που άρχισαν την προετοιμασία τους στο γήπεδο των Μαριτσών, εντάχθηκε οριστικά ο έμπειρος επιθετικός

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών. Οι «ροπαλοφόροι» ξεκίνησαν να δουλεύουν από προχθές υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Βλασσόπουλου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ (οι λίγες απουσίες ήταν απολύτως δικαιολογημένες). Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Καρίκης, ο οποίος εντάχθηκε οριστικά στο ρόστερ και ουσιαστικά έκλεισε τον καλοκαιρινό μεταγραφικό κύκλο του Ηρακλή.

Η προσθήκη του Καρίκη κάλυψε τις ανάγκες της ομάδας στην επιθετική γραμμή της, γεγονός που μεταφράζεται στη λήξη της προσπάθειας να αποκτηθεί ο Μιχάλη Λενιού, με τον οποίο η διοίκηση βρισκόταν σε συζητήσεις.

Οι προπονήσεις στα Μαριτσά θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς ως μέρα δουλειάς, έστω και χαλαρής, έχει οριστεί και η Κυριακή.

Τέλος, τους φίλους του συνεχίζει να υποδέχεται κάθε βράδυ ο Ηρακλής στο παραδοσιακό στέκι που λειτουργεί στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής του Σωτήρα.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα