Η ΑΝΔΩ συνεχίζει την χρηματοδότηση έργων προϋπολογισμού άνω των 3 εκ. ευρώ

Η ΑΝΔΩ συνεχίζει την χρηματοδότηση έργων προϋπολογισμού άνω των 3 εκ. ευρώ

Η ΑΝΔΩ συνεχίζει την χρηματοδότηση έργων προϋπολογισμού άνω των 3 εκ. ευρώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Εκδόθηκαν οι αποφάσεις ένταξης-συνέχισης των έργων της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Εκδόθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι αποφάσεις ένταξης των συνεχιζόμενων από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο έργων (ανειλημμένες υποχρεώσεις ΠΑΑ 2007-2013) που περιλαμβάνουν και 48 έργα από τα Δωδεκάνησα που πληρούσαν τις προϋποθέσεις που έθεσε το Υπουργείο.

Τα έργα στην πλειοψηφία τους αφορούν επενδύσεις ιδιωτών κυρίως στα μικρά νησιά (Αστυπάλαια, Νίσυρο, Μεγίστη, Λειψοί) ενώ σημαντικά είναι και τα έργα φορέων κοινωφελούς χαρακτήρα που χρηματοδοτούνται από την ΑΝΔΩ, όπως η δημιουργία του Ενωσιακού Γηπέδου στο Τσαΐρι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Είναι σημαντικό σε μια περίοδο χρηματοδοτικής «ανομβρίας» να εξασφαλίζεται από την ΑΝΔΩ και το Υπουργείο η χρηματοδότηση 48 έργων με δημόσια δαπάνη πάνω από 3 εκ. ευρώ χωρίς επιπλέον διαδικασίες και απώλεια πόρων για τους ενταγμένους επενδυτές της Δωδεκανήσου.

Το αμέσως προσεχές διάστημα και μετά την έκδοση των απαραίτητων διευκρινιστικών εγκυκλίων, θα είναι δυνατή η υποβολή αιτημάτων πληρωμής προς την ΑΝ.ΔΩ. και το Υπουργείο αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου