Καθημερινές φθορές και βανδαλισμοί στα πάρκα της Ρόδου

Καθημερινές φθορές και  βανδαλισμοί στα πάρκα της Ρόδου

Καθημερινές φθορές και βανδαλισμοί στα πάρκα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 572 ΦΟΡΕΣ

Ολημερίς τα έφτιαχναν το... βράδυ ξηλωνόταν

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει εδώ και πολλές μέρες, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των συνεργείων αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού του Δήμου της Ρόδου, καθώς σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα της Ρόδου, καθημερινά σχεδόν, άγνωστοι(;) δράστες, προκαλούν φθορές στις λάμπες φωτισμού που έχουν τοποθετηθεί.

Ότι απέμεινε από την... καταδρομική  ενέργεια των δραστών στα 4 μέτρα ύψοςΌτι απέμεινε από την... καταδρομική ενέργεια των δραστών στα 4 μέτρα ύψος

Πρόκειται για το παρκάκι που βρίσκεται πίσω από το Εθνικό θέατρο της Ρόδου, το οποίο έχει υποστεί δεκάδες φορές, βανδαλισμούς και ζημιές.

Τα συνεργεία αποκατάστασης των ζημιών αυτών δεν προλαβαίνουν στην κυριολεξία να αποκαθιστούν τις ζημιές αυτές. Ενδεικτικό στοιχείο, ότι τις τελευταίες εβδομάδες που τοποθετήθηκαν ειδικοί προβολείς για τον φωτισμό του πάρκου, κάθε βράδυ σχεδόν, οι... γνωστοί – άγνωστοι, κατάφερναν αναρριχόμενοι στην κολώνα φωτισμού(!) να γυρίζουν τους προβολείς στον ουρανό, αφήνοντας έτσι το πάρκο στο σκοτάδι.

Τα συνεργεία του Δήμου της Ρόδου που καθημερινά υποχρεώνονταν να αποκαταστήσουν τον... βανδαλισμό, έβαλαν γράσο στην κολώνα φωτισμού έτσι ώστε να σταματήσουν το φαινόμενο αυτό.
Μάταια όμως, αφού στη συνέχεια βρήκαν άλλο τρόπο (πιθανόν με κοντάρια ή καλάμια) για να στρέφουν και πάλι τους προβολείς στον ουρανό!

Οι προβολείς που τοποθέτησε ο Δήμος Ρόδου. Το ίδιο βράδυ τους ξήλωσαν  και τους έσπασανΟι προβολείς που τοποθέτησε ο Δήμος Ρόδου. Το ίδιο βράδυ τους ξήλωσαν και τους έσπασαν

Το αποκορύφωμα, όταν τα συνεργεία βίδωσαν σταθερά τους προβολείς αυτούς, ήταν να... υπάρξουν φθορές και σπάσιμο των προβολέων (όπως φαίνεται και στη συγκεκριμένη φωτογραφία).
Δεν είναι η πρώτη φορά που στο σημείο αυτό γίνονται βανδαλισμοί.

Η είσοδος του θερινού κινηματοθέατρου (ΡΟΔΩΝ) έχει υποστεί δεκάδες «γκράφιτι» και βανδαλισμούς τα τελευταία χρόνια ενώ οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες στην γύρω περιοχή, έχουν αγανακτήσει στην κυριολεξία από αυτή την κατάσταση.
Για τα περιστατικά αυτά, οι αρμόδιοι του δήμου, έχουν ενημερώσει και την αρμόδια αστυνομική αρχή.

Τα... γκράφιτι, στα αγάλματα,  αποτελούν πλέον καθημερινό  φαινόμενοΤα... γκράφιτι, στα αγάλματα, αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες