Ποδήλατα στις 10 Αυγούστου από την Cocomat

Ποδήλατα στις 10 Αυγούστου από την Cocomat

Ποδήλατα στις 10 Αυγούστου από την Cocomat

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 398 ΦΟΡΕΣ

Η COCO-MAT και το Elakati Luxyry Boutique Hotel, διοργανώνει μια απογευματινή ποδηλατάδα με αφετηρία τo ξενοδοχείο στις 10 Αυγούστου 19.30 ,τον γύρο της πόλης.

Η φυσική παρουσία του κ. Ευμορφίδη στο νησί θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την εκστρατεία «Pumpkin and Bamboo… by Coco – Mat!», που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδηλατοβόλτα που έχει γίνει στην Ελλάδα και περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000km σε 100 ημέρες, με μοναδικό όχημα το χειροποίητο ξύλινο ποδήλατο Coco – Mat, που είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να γίνει το όχημα που θα οδηγήσει τη νέα γενιά στην αισιοδοξία και την ελπίδα!

Η ομάδα, στην οποία μπορεί ελεύθερα να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, με δωρεάν παροχή ξύλινου ποδηλάτου Coco – Mat και πρωτοστάτη τον κ. Ευμορφίδη Παύλο, ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 από την Αθήνα και έχει πραγματοποιήσει ήδη πάνω από 60 στάσεις σε πόλεις της Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα και την φιλοσοφία της εκστρατείας Pumpkin and Bamboo. Έχουν ήδη επισκεφθεί τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ήπειρο, τα νησιά του Βόρειου Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Επόμενοι σταθμοί είναι οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Πελοπόννησος και η Κρήτη, όπου θα ολοκληρωθεί η εκστρατεία Pumpkin and Bamboo στις 15/9.

Σε όλους τους σταθμούς το ενθουσιώδες καλωσόρισμα για την ομάδα ποδηλατών της Coco – Mat τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν ως την επόμενη πόλη, το επόμενο λιμάνι ή χωριό γι’ αυτούς τους λόγους Θα πραγματοποιηθεί ο γύρος του νησιού με ποδήλατα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή υποστήριξη σας.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο