ΚΑΕ Κολοσσός: «Ο κόσμος κρατάει την ομάδα ψηλά»!

Ένα εισιτήριο διαρκείας κοστίζει φθηνότερα στο μέσο φίλαθλο από τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων ενώ έχει ισχύ και στο Κύπελλο Ελλάδας. Από το να πληρώνει 10 ευρώ κάθε δεύτερο Σάββατο (και 20 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό), να περιμένει στην ουρά του εκδοτηρίου ή να ψάχνει ελεύθερη θέση στην κερκίδα, αγοράζει ένα διαρκείας και απαλλάσσεται από τα παραπάνω.

Συν τοις άλλοις, τους κατόχους των διαρκείας θα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

Πιο αναλυτικά: «Η KAE Κολοσσός H Hotels σας προσκαλεί στο Βενετόκλειο γήπεδο, στη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17, να βρεθείτε πάλι δίπλα στην ομάδα, με την οικογένεια, τους φίλους, εξασφαλίζοντας έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας.

Η στήριξη του κόσμου κρατάει την ομάδα ψηλά και δυνατά. Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ανταποκρίνεται και προετοιμάζεται για να τον ευχαριστήσει, με όλες του τις δυνάμεις και με πολλές εκπλήξεις.

Έτσι, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, στο πνεύμα των δυσκολιών που όλοι διανύουμε, διατηρεί στην αγωνιστική 2016-17 τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά οι τιμές καρτών διαρκείας:

VIP: 300€
ΘΥΡΑ 1: 200€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 100€
ΘΥΡΑ 2 - ΘΥΡΑ 4: 130€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 70€
ΘΥΡΑ 1 ΠΕΤΑΛΟ - ΘΥΡΑ 5: 100€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 50€.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10.00’ έως τις 15.00’, στο τηλ. 22410 22261, μέσω του info@kolossosbc.gr καθώς και μέσω του viva.gr.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΚΑΕ.
Προτεραιότητα διατήρησης της υπάρχουσας θέσης στους παλαιούς κατόχους μέχρι 31/8/2016.
Επίσης, η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels παρέχει έκπτωση για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών.
Η κράτηση και αγορά για τη συγκεκριμένη κατηγορία, γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ».