«Τα συγχαρητήρια που έπρεπε έγιναν…κρίσεις και επικρίσεις»

Τα εύσημα στη διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε το προηγούμενο διάστημα και οργάνωσε τις τρεις μεγάλες εκδηλώσεις της, αποδίδει ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Παπαδημήτρης, ο οποίος θεωρεί άστοχες και άδικες τις όποιες γκρίνιες ακούστηκαν για το τελευταίο διήμερο στην Ιερά Μονή Σωτήρος.

Στην επιστολή που απέστειλε, ο κ. Παπαδημήτρης σημειώνει τα ακόλουθα:
  «Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο όλων μας, δίνουμε στη διοίκηση του Ηρακλή και σε όσους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων της πανήγυρης του Σωτήρα στις 5 και 6 Αυγούστου. Άδικες οι κρίσεις και οι επικρίσεις. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο πρόεδρος, γιατί το εισιτήριο των 10 ευρώ, που αντιστοιχούσε σε τέσσερα σουβλάκια και δύο μπύρες, έγινε αποκλειστικά και μόνο για να είναι το σωματείο φορολογικά καλυμμένο, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα, γιατί έχει πικρά πείρα για τα οικονομικά πρόστιμα που πλήρωσε στο παρελθόν για παρόμοιες περιπτώσεις. Οι πολυπληθείς επισκέπτες και των δύο ημερών, αλλά και οι Μαριτσενοί, έμειναν ικανοποιημένοι, ευχαριστημένοι, γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί και τις δύο βραδιές και τα 10 ευρώ ήταν μία μικρή ανάμνηση.

 Επί τη ευκαιρία, θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Ηρακλή, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαριτσών κ. Ζερβό και όσους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν οικονομικά και εργασιακά, διαφημιστικά και τα ΜΜΕ για την επιτυχία και των τριών εκδηλώσεων του καλοκαιριού που διοργάνωσε ο Ηρακλής. Στη γιορτή του Προφήτη Ηλία στο χώρο της ομώνυμης Μονής, τις εκδηλώσεις στο γήπεδο με το συγκρότημα του Λάκη Παπαδόπουλου και την πανήγυρη του Σωτήρος στις 5 και 6 Αυγούστου. Συγχαρητήρια σε όλους σας, συνεχίστε απρόσκοπτα, είμαστε δίπλα σας, είμαστε κοντά σας. Το ραντεβού μας πια στο γήπεδο, στους αγώνες του πρωταθλήματος, να στηρίξουμε την ομάδα γιατί και στον τομέα αυτό, η διοίκηση έκανε τις κινήσεις που έπρεπε την περίοδο των μεταγραφών, με πρόγραμμα και σχέδιο, σε συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο. Προχωρήστε.»