Τρεις απουσίες και τρεις προσθήκες για τον Κλεόβουλο

Με μοναδικούς απόντες τους Παναγιώτη Νικηταρά και Κώστα Διάκουλα, οι οποίοι έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και τον Αλέκο Κακλαμάνο, ο οποίος έχει άδεια και αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του την επόμενη εβδομάδα, συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεόβουλου.

Από χθες ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας άρχισε να εμπλουτίζει το πρόγραμμα εκγύμνασης με ασκήσεις τακτικής, ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του φιλικού που έχει κλειστεί με το Διαγόρα. Η ομάδα της Λίνδου θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τους «κυανέρυθρους» του Ανδρέα Σταύρου στις 5 το απόγευμα.

Στην προετοιμασία του Κλεόβουλου συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές και όπως όλα δείχνουν, θα αποκτηθούν.

Οι αμυντικοί Σαϊμίρ Μπολομπάνι και Γιώργος Χαμιτάι του Ταξιάρχη Καλάθου, καθώς και ο μέσος Σπύρος Ζερβός, που ανήκει στην Ομόνοια Γενναδίου και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός για λογαριασμό του Ηρακλή Λάρδου, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Δογιάμα και της διοίκησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει το ρόστερ.